SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Bestel nu uw gratis toegangskaarten!

Maison&Objet is terug, van 9 - 13 september 2021

RJ20_Hall5A_Unique&Eclectic_Muskhane_1_FA

RJ20_BENSIMON_H4_HOMEACCESS_405_ED.jpgHet is voor iedereen een bewogen jaar geweest, maar het is tijd voor een nieuw begin. Zo is het mogelijk om Maison&Objet in Parijs weer te bezoeken. Bent u er ook zo aan toe om ‘live’ op een internationale vakbeurs rond te kijken? Noteer dan 9 – 13 september alvast in uw agenda! Door speciale afspraken met de beursorganisatie kunnen wij abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis entreekaarten aanbieden (normaal € 70,-).

Ontdek

Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie- en designsector hét grote najaarsevenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends en een bruisende mix van unieke stijlen biedt. Laat u inspireren en motiveren!

Bestel nu uw gratis kaarten!

Het is daarom goed om te weten dat abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum weer gratis entreekaarten kunnen aanvragen om naar Maison&Objet in Parijs te gaan. Normaal kost één entreekaart € 70,-.

Klik hier en vul uw gegevens in. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Voorwaarde is dat het abonnementsgeld over 2021 is voldaan.

J20_VETROFUSO_H8_FOREVERSIGNATURE_242_ED.jpg

MOM: beleef Maison&Objet het hele jaar door!

In de stemming komen? Daarvoor hoeft u niet te wachten tot de beurs plaatsvindt. Maison&Objet biedt namelijk een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Uw reis en verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boekt u net zo eenvoudig uw verblijf.

Parijs: trendshopstad nº 1!

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?

Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en.  Voor vragen kunt u ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) telefoon 020-4620020, e-mail netherlands@promosalons.nl

Check voor vertrek de laatste stand van zaken

Vakbeurzen en evenementen in Frankrijk mogen weer georganiseerd worden. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Check voor vertrek in elk geval de laatste stand van zaken.