SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Nieuwe gondola Westmark

Ährensache - schräg 1 (002)

ToGo - schräg 1.jpg

Westmark presenteert voor de tweede helft van dit jaar een nieuw presentatiemeubel. Deze gondola is gemaakt van hout dat een warme uitstraling heeft en kan flexibel worden ingezet. Met haken om producten aan op te hangen, en/of met gehard glazen platen om spullen netjes op te leggen. Dankzij de zwenkwielen kan de gondola ook gemakkelijk worden verplaatst en is deze flexibel inzetbaar.

De gondola biedt eveneens voldoende ruimte voor aantrekkelijke sfeerfoto's, bijvoorbeeld rondom het thema 'Tapas + Friends'. Dat is een serie artikelen om voorgerechten, snacks en fingerfood stijlvol te arrangeren en te presenteren, volgens het credo GOOD FRIENDS - GOOD FOOD - GOOD TIMES! Bekijk hier de bijbehorende video.

Maar ook andere thema’s komen uitstekend tot hun recht in de nieuwe gondola.  Zoals 'ToGo', met producten uit de serie Viva om eten en drinken onderweg mee te nemen (klik hier voor de video), of 'Ährensache', met speciale bakvormen om zelf baguettes of hamburgerbroodjes te bakken (klik hier voor de video).

Voor meer informatie over de gondola, thema’s of producten: export@westmark.de