SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Online verkoop en online gevonden worden

Het kan nog: gratis training en advies ter waarde van € 1.000,-

online succes

Een groot aantal collega-retailers heeft al een keuze gemaakt uit het pakket trainingen en advies over online ondernemen. Dit pakket wordt door brancheorganisatie Vakcentrum, samen met MKB-Nederland, gratis aangeboden. Het aanbod om gratis te kiezen uit dit pakket (tot een waarde van max. € 1.000) is echter tijdelijk. Reageer dus snel.

Vakcentrum biedt dit tijdelijke ondersteuningspakket in samenwerking met MKB Nederland. De ondersteuning helpt u bij de ‘finetuning’ van uw aanbod, de keuze van het juiste verkoopkanaal, een aantrekkelijk prijsbepaling en de juiste strategie voor het generen van bezoekers en verkoop. Met deze samenwerking willen Vakcentrum en MKB-Nederland (ondersteund door Bol.com) ondernemers laten groeien.

In het pakket vindt u, onder andere:

  • Training adverteren op social media
  • Mailmarketing training
  • Video training social media
  • Training zoekmachine optimalisatie

Vouchers aanvragen

Om gebruik te maken van het aanbod gaat u naar: https://www.ondernemen.nl/onlinemeerverkopen

Per deelnemende onderneming kan een trainings- en coaching pakket worden aangevraagd tot een maximum van € 1000,- (excl btw) aan voucherwaarde. 

Het aanbod geldt zo lang de voorraad strekt, dus kies vandaag nog!

Dus als u nog belangstelling heeft voor de training ‘Adverteren op sociale media’ of de ‘mailmarketingtraining’ bestel dan snel. En dat geldt ook voor de overige aanbiedingen.

Vakcentrum logo DEF 72dpi.png