SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

20 september 2021: Dag van het Vakcentrum

2Vakcentrum logo.jpg3 augustus 2021

De Dag van het Vakcentrum vindt dit jaar plaats op maandag 20 september. Het belooft een inspirerende dag te worden, met volop aandacht voor de trends en ontwikkelingen in de retail.

Gino van Ossel.jpgGastspreker is Professor Gino van Ossel (Vlerick Business School), topexpert en keynote speaker over retailmanagement, winkelgedrag en omnichannel. Hij legt zich vooral toe op retailstrategie. Eerst ging zijn aandacht uit naar het belang van de winkelvloer in het nemen van koopbeslissingen. Vandaag bestudeert hij vooral hoe het internet ons koopgedrag beïnvloedt.
Jacco Vonhof, voorzitter van Koninklijke MKB-Nederland, geeft een overzicht van de belangrijke ontwikkelingen en beleidsonderwerpen voor de zelfstandig ondernemers.

Carrie ten Napel verkleind.jpgDagvoorzitter is Carrie ten Napel, journalist en televisiepresentator van o.a. Op1. Zij gaat in gesprek met Gino van Ossel, Jacco Vonhof, Thierry Aartsen.jpgThierrry Aartsen (Tweedekamerlid VVD voor mkb-beleid) en andere gasten over ontwikkelingen in de retail.

De Dag van het Vakcentrum wordt gehouden van 14.00 – 18.00 uur in hotel Het Kurhaus in Den Haag . Leden van Vakcentrum kunnen zich aanmelden via www.vakcentrum.nl.