SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Ruim 300 nieuwe gifts van KingsPoint te zien op showUp en Spotlight

Advertorialkingspoint.png
23 augustus 2021

Distributeur KingsPoint Toys en Gifts presenteert op de aanstaande beurzen showUp en Spotlight honderden nieuwe gifts van bestaande merken Moses, Chic.mic, Aurora en van een aantal compleet nieuwe merken.

Wat kun je zoal verwastimmung.jpgchten? 
Van Moses zie je vrolijke KERST-artikelen, waaronder leuke ‘fluffy’ hangers voor in de boom, en ander decoratiemateriaal. Moses heeft het afgelopen jaar ook een grote nieuwe lijn ‘relaxgifts’ geproduceerd – ‘Omm for you’ – met onder andere kersenpitkussens, puzzels, zoutkristallampen, massageballen, borduurringen, geluksstenen, boeddha-lampjes, bostimmung2.jpgeddha-gelukspoppetjes, et cetera. Verder zie je grappige nieuwe kattengifts van ‘Ed, the Cat’ zoals pantoffels, dekentjes en vrolijke shoppers.
 
Het merk Chic.mic heeft afgelopen jaar het roer omgegooid en is een klimaatpositief bedrijf geworden. Naast een prachtige lijn RVS drinkflessen, koffiemokken en lunchboxen, heeft dit merk een productlijn gecreëerd van Plant (PLA). Dit als tegenhanger van de Bamboe-producten die vanaf dit voorjaar niet meer verkocht kunnen worden. De lijn bestaat uit ‘To Go’-bekers, lunchboxen, mueslibekers, voorraadpotten en bestek voor onderweg.
 
Planafbeelding.jpgten zijn de basis van het materiaal PLA waardoor het een hele kleine CO2 voetafdruk heeft. Voor de productie van PLA wordt maïs en suikerriet gebruikt wat vrij is van genetisch gemanipuleerd organisme of niet meer als voeding gebruikt kan worden. Voor 1 kg PLA is bijvoorbeeld slechts 1,5 kg suikerriet nodig. Door middel van fermentatie en synthese wordt de PLA-hars geproduceerd. Het gehele productieproces is klimaatneutraal of klimaatpositief opgezet.  De producten kunnen verder gewoon in de vaatwasser, magnetron en zijn geur- en smaakneutraal.

Nieuwe merken die wij op showUP en Spotlight presenteren, zijn o.a. Vincabee en BlossombsBlossombs is een Nederlands merk met kleurrijke bloembommetjes: 100% natuurlijk, bestaand uit biologische bloemzaden voor bijen en vlinders in stijlvolle cadeauverpakkingen. Het merk is afgelopen voorjaar gelanceerd en wordt zeer goed ontvangen. Vincabee biedt handgemaakte biologische bijenwaskaarsen in stijlvolle giftboxen. Prachtige najaarsgeschenken!

Je vindt de complete collectie (meer dan 2000 artikelen) op www.kingspoint.nl van waaruit alle merken gemixt besteld en geleverd kunnen worden, vaak al binnen enkele dagen! 
KingsPoint Toys en Gifts is te zien op: 
- ShowUp (5 en 6 september in Haarlemmermeer) 
- Spotlight (19 en 20 september in Rosmalen) 
- Eigen showroom in Tilburg (5 dagen per week te bezoeken op afspraak).