SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

September = beursmaand. Bestel nu uw gratis beurskaarten!

23 augustus 2021

Gelukkig kan het weer: (internationale) beurzen bezoeken! Doe inspiratie op voor het najaar, laat u informeren over nieuwe merken en nieuwe producten. Ontmoet elkaar weer, rekening houdend met de dan geldende corona veiligheids- en hygiëneprotocollen. Voor showUP, Maison&Objet, de Retailbeurs van Trade Mart Utrecht en de Vakbeurs Foodspecialiteiten kunt u gratis entreekaarten bestellen.

shshowUp.pngowUP 
September is een echte beursmaand en die begint op 5 en 6 september met showUP die in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen plaatsvindt. showUP is de trendy vakbeurs met een inspirerende Trendzone en de nieuwste collecties op het gebied van home, gifts en kids. Ga voor gratis entreekaarten naar www.showup.nl.  
 
Retailbeurs van TrTrademart.pngade Mart Utrecht
Vervolgens gaan we naar Utrecht voor de Retailbeurs van de Trade Mart. Deze vakbeurs wordt gehouden van 12 tot en met 14 september. De bezoekers krijgen drie etages vol mooie merken voorgeschoteld voor de segmenten Jewels & Watches, Kichten & Dining, Fashion, Lifestyle, Home, Living & Design. Ga naar www.trademart.nl om uzelf te registreren voor een gratis ticket. 
 
Maison&Objet
Van 9 tot en MaisonObjet.jpgmet 13 september vindt in Parijs Maison&Objet plaats. Het is in de decoratie- en designsector hét grote internationale najaarsevenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends en een bruisende mix van unieke stijlen biedt. Door speciale afspraken met de beursorganisatie kunnen wij abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis* entreekaarten aanbieden. Normaal kost één entreekaart € 70,-. Klik hier en vul uw gegevens in. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres.  
*Voorwaarde is dat het abonnements- of lidmaatschapsgeld over 2021 is voldaan. 
 
Vakbeurs FoodsVakbeurs foodspecialiteiten.pngpecialiteiten 
Tot slot vindt op maandag 27 en dinsdag 28 september in Expo Houten de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats, die ook voor winkels uit de gemengde branche, zoals kookwinkels, steeds interessanter wordt om te bezoeken. Door de jaren heen is de Vakbeurs Foodspecialiteiten uitgegroeid tot dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de gehele foodspecialiteitenbranche. De vakbeurs staat bekend als een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige beurs waar dus ook steeds meer (non-food) retailers hun weg weten te vinden. Let op: de openingstijden zijn van 13.00 tot 22.00 uur. Voorinschrijven voor een toegangsticket is verplicht. Klik hier voor gratis entreekaarten en ga voor alle praktische informatie naar www.vakcentrum.nl/vakbeurs-foodspecialiteiten/home