SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

200-Jarige Kookwinkel Oldenhof in Zwolle wordt Hofleverancier

26 oktober 2Oldenhof.jpg021

Kookwinkel Oldenhof in Zwolle viert dit jaar het 200-jarig jubileum. Vanwege dit heuglijke feit heeft de Koning op 14 oktober 2021 het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ aan de bekende kookwinkel verleend. Dit omdat het familiebedrijf al 200 jaar bestaat, een belangrijke rol vervult in de regio, een constante kwaliteit en betrouwbaarheid biedt en van onbesproken gedrag is.
Fotocredits: Bergh Fotografie

Het wapenschild is overhandigd in theater De Spiegel door de Commissaris van de Koning, Andries Heidema, en de burgemeester van Zwolle, POldenhof Hofleverancier.jpgeter Snijders. “Ik heb regelmatig meegemaakt dat bedrijven hun 100-jarig jubileum vieren. Maar een familiebedrijf dat al 200 jaar bestaat, zie je toch zelden!”, aldus de Commissaris van de Koning. 
Marjolein Kamphuis en Barry Voorhorst - inmiddels de vijfde generatie binnen het familiebedrijf - zien dit predicaat als een kroon op de rijke historie van 200 jaar: “Wij zijn enorm trots om het predicaat te mogen dragen en het nieuws met de buitenwereld te delen.” Meer weten over de historie van Kookwinkel Oldenhof? Je leest het hier.