SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Bestel nu uw gratis toegangskaarten! Maison&Objet, 24-28 maart 2022

28 oktober 2021maison logo zwart.jpg

Speuren naar de laatste trends, ideeën opdoen, inkopen? Noteer dan 24 tot en met 28 maart 2022 in uw agenda. Dan vindt in Parijs de internationale vakbeurs Maison & Objet plaats. Zoals altijd kunnen wij dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis entreekaarten aanbieden. Die kosten normaal € 70,-. 

Er geldt een mmaison objet beeld.jpgaximum van vier kaarten per adres. Enige voorwaarde is dat het abonnements- of lidmaatschapsgeld over 2021 is voldaan. Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie- en designsector hét grote internationale evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends en een bruisende mix van unieke stijlen biedt.

U hoeft overigens niet te wachten tot de beurs plaatsvindt. Maison&Objet biedt ook een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Klik hier en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Voor de gratis entreekaarten klikt u hier en vult u uw gegevens in.