SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Cookinglife zoekt meer winkels

28 oktober 2021cookinglife nb.jpg

Cookinglife groeit als kool en de ambitie is groot. De webwinkel floreert, er zijn twee fysieke winkels en dat aantal moet groeien. Op dit moment heeft Cookinglife twee winkels, in Groningen in de Zwanestraat en in Nijmegen in de Houtstraat (het voormalige Zus & Zo). Daarnaast is Cookinglife actief op zoek naar een derde (liefst bestaande) winkel, waarbij de voorkeur uitgaat naar de regio Haarlem-Alkmaar of regio Utrecht.

Die wisselwerkicookinglife groningen.jpgng tussen ‘clicks & bricks’ is volgens operational manager René de Theije belangrijk omdat beide elkaar versterken: “We hebben een bijzondere kijk op de markt, ook met eigen winkels. De gemiddelde kookwinkel staat vaak bomvol. Dat hoeft niet voor ons: de winkel is een showroom/etalage en geen opslagruimte. We willen de mensen op ideeën brengen, inspireren. Maak een aantrekkelijk gedekte tafel en combineer daar bijpassende producten bij. Dat is wat we liever tonen. In de winkels ligt uiteraard maar een klein deel van het totale assortiment. We zorgen wel voor snelle wisselingen van assortimenten zodat het leuk en verrassend blijft om te komen. Afhalen van online bestelde producten en retourneren kan uiteraard ook via de winkels.”  
 
De Theije liet weten dat Cookinglife actief op zoek is naar een derde (liefst bestaande) winkel, waarbij de voorkeur uitgaat naar de regio Haarlecookinglife trailer.jpgm-Alkmaar of regio Utrecht. Een vierde winkel wordt evenmin uitgesloten. Volgens De Theije is er echter geen plan om een landelijk dekkend netwerk met winkels te realiseren, maar wordt gekeken naar de mogelijkheden die zich in de markt voordoen. 
 
Lees in de komende uitgave van Gemengde Branche (verschijndatum 11 november) het uitgebreide interview dat wij hadden met René de Theije over de razendsnelle ontwikkelingen bij de Groningse webwinkel.