SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Welkom op de Inspired Home Show!

AdvertorialInspired Home Show 2022.jpg
28 oktober 2021

De International Home + Housewares Show in Chicago heet voortaan The Inspired Home Show.  Met deze nieuwe naam wil de beurs, die volgend jaar plaatsvindt van 5 tot en met 8 maart, zich opnieuw profileren. Zo wil de beursorganisatie qua naam beter aansluiten bij veranderende consumententrends, die verschuiven van ‘functioneel home design’ naar ‘lifestyles’.

“Met dDerek Miller.jpge nieuwe naam voor de beurs is er nu een duidelijke samenhang gecreëerd tussen de industrie en retailers aan de ene kant en consumenten aan de andere kant, met als rode draad de verschillende lifestyles”, aldus Derek Miller, president van de IHA. “The Inspired Home Show behoudt alle relevante aspecten van de International Home + Housewares Show, tegelijk verwachten bezoekers een vakbeurs die de huidige retailtrends weerspiegelt.”

Vijf expo’s, veel educatie
Om het bezoekers gemakkelijk te maken, is het aanbod van circa 1600 exposanten verdeeld in vijf Expo’s: Discover Design, Clean + Contain, Dine + Décor, Wired + Well en International Sourcing. In elke hal zijn er presentaties met nieuwe producten zodat u snel een ‘sneak-peek’ krijgt en ideeën opdoet.

Daarnaast biedt de beursorganisatie de bezoekers altijd veel educatieve sessies en presentaties die moeten informeren en inspireren.  Zo is er de Hall of Global Innovation, met Smart Home (producten verbonden met internet) en Smart Retailing (met ideeën en technologieën die de in-store experience versterken). Nieuw in the Hall of Global Innovation is ook Social Central, waar bezoekers ‘tips & tricks’ kunnen krijgen van social media consultants en influencers over digitale marketing.

Op een nieuwe locatie, the Grand Concourse en Grand Concourse Lobby in het North Building, vindt u the ColorWatch by Pantone terug, de IHA Global Innovation Awards (gia) voor Product Design, the IHA Global Innovation Awards (gia) for Retail Excellence-display en de IHA Student Design Competition.

Healthy @Home Trending Today Preview
Een aanradeInspired Home Show.jpgr kort voordat u de beursvloer op gaat, is om de New Exhibitor Preview op te nemen in uw schema. Van 08.00-10.00 uur, net voordat de show op zaterdag 5 maart haar deuren opent, kunt u alvast kennismaken met exposanten die voor het eerst in Chicago staan. Gelijktijdig vindt ook de Trending Today Preview plaats, met ‘Healthy @Home’ als thema. 

Networking After Dark Reception
Om een beetje van alle indrukken te bekomen en na te praten, wordt voor alle internationale bezoekers de Networking After Dark Reception georganiseerd. Die vindt plaats op maandag 7 maart. 

Gratis retailtour
Tot slot kunt u een dag na de beurs deelnemen aan de gratis retailtour die u naar de buitenwijken van Chicago brengt. U bezoekt dan een aantal ‘big boxes’ zoals Walmart, the Container Store en een ‘mall’. De dag begint met een gratis ontbijt in een hotel en een overzicht van de Amerikaanse retail. Na de tour wordt u weer netjes in downtown Chicago afgezet, of u kunt halverwege de tour een taxi naar de luchthaven nemen voor uw terugvlucht.

Goede voorbereiding essentieel
Een goede voorbereiding op de beurs is essentieel. Via  www.theinspiredhomeshow.com  kunt u zich registreren, entreekaarten bestellen, een hotel reserveren en gedetailleerde informatie over de beurs terugvinden. Download voordat u vertrekt ook de mobiele beursapp. Wel zo handig om ter plekke geïnformeerd te worden! 
Lees 
hier  ook dInspired Home Show afb.jpge persoonlijke uitnodiging van Derek Miller.

Tot slot
U kunt inmiddels weer naar de USA reizen, mits u een bewijs van vaccinatie tegen Covid-19 kunt tonen. Om uw beursbezoek qua gezondheid veilig te laten verlopen, zijn in het McCormick Place al diverse hygiëne- en beschermingsmaatregelen genomen, waaronder de laatste luchtfilteringtechniek. Voor al deze maatregelen heeft McCormick Place de GBAC-star certificatie ontvangen. Dit is in Amerika de hoogste certificering die aan een gebouw wordt toegekend op het gebied van ziektepreventie.