SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

The Inspired Home Show 2022: wat zijn de hoogtepunten?

Advertorial
29 november 2021
The inspired home show.jpg
Van 5 tot en met 8 maart 2022 vindt in Chicago The Inspired Home Show plaatst, de grootste Noord-Amerikaanse vakbeurs op het gebied van kook- en keukengerei, de gedekte tafel, design, (elektrische) huishoudelijke artikelen, cadeaus en woonaccessoires. Een bezoek aan The Inspired Home Show biedt retailers een kans nieuwe producten te ontdekken die door de meer dan 1.600 exposanten op de markt worden geïntroduceerd. Daarnaast biedt de Show diverse evenementen en presentaties die de bezoekers in staat stellen meer uit zichzelf en hun winkel te halen. Wij zetten een aantal hoogtepunten voor u op een rij.

Healthy @Home the inspired home show 2022.jpgTrending Today Preview: dit is een pre-Show evenement op zaterdag 5 maart, met 60 exposanten die producten presenteren gericht op een gezond huis en een gezonde geest. 
 
Discover Design Gallery: een showcase met unieke producten die het leven thuis vergemakkelijken. De Discover Design Expo biedt hoogwaardige, vooruitstrevende designconcepten uit diverse productcategorieën van over de hele wereld. 
 
Inventor’s Corner: een aanrader om even te bezoeken! Uitvinders presenteren hier hun producten of productideeën. Tijdens de Inventors Revue krijgen zij ook de mogelijkheid om hun producten te ‘pitchen’ voor een panel van professionals. 
 
IHA Market Watch: een productdisplay met de vijf belangrijkste lifestyletrends voor de komende 18 tot 24 maanden.  
 
New Product Showcase: de New Product Showcases bevinden zich in de Buyers Clubs. Die bevinden zich in elke hal. U krijgt dan in één oogopslag nieuwe producten te zien die in die hal te vinden zijn. 
 
Smart Home: Internet of Things wordt steeds belangrijker voor de consument. Daarom is er op The Inspired Home Show opnieuw een speciale ruimte waar Smart Home-bedrijven zich als collectief presenteren.  
 
Innovation Theatre: in dit theater zijn verschillende educatieve sessies gepland waar bezoekers worden geïnformeerd over onder andere de voortgaande samensmelting tussen traditionele home + housewares-producten en technologische innovaties, de bescherming van intellectueel eigendom, hoe je een merk bouwt, het (op)volgen van consumentenaankopen en lifestyletrends. 
 
Pantone ColorWatch: deze presentatie van het gerenommeerde kleurinstituut Pantone richt zich op de kleurentrends voor 2023.  

Smart Retail Experience: een ‘live’ en interactieve verkenning van de winkel van de toekomst, als speeltuinen voor volwassenen vol met entertainment, evenementen, interactieve displays, chill-out zones, VR en AR en alles wat een winkelier nog meer kan bedenken om zijn klanten betrokken en uiteindelijk loyaal te houden. 
 
The Cooking Theater: vier dagen lang culinaire demonstraties, verzorgd door beroemde en bekroonde chef-koks die producten gebruiken die op de beursvloer te koop zijn.  
 
The Show’s Keynote presentations: experts op hun vakgebied vertellen bezoekers over wat de consument beweegt, productontwikkeling, retail innovatie en meer. 
 
New Exhibitor Preview: kort voordat de beurs op zaterdag de deuren naar de hallen opent, krijgen bezoekers de kans nieuwe producten van 90 exposanten te zien, die voor het eerst op de beurs staan. 
 
Global Innovation Award (gia) for excellence in product design: een ‘must-see’ waar innovatieve producten met een bijzonder design worden getoond die in aanmerking komen voor de Global Innovation Award (gia) voor Product Design. Er zijn 14 categorieën en in elke categorie zijn er vijf genomineerden. De winnaars worden tijdens de beurs bekendgemaakt. 
 
Global Innovation Award (gia) for excellence in retailing: bekijk de presentaties van 30 ‘national winners’ van over de hele wereld die aan de gia hebben meegedaan. De gia is een bekroning voor retailers die zich in hun land goed onderscheiden. Tijdens de beurs worden vijf van de dertig ‘national winners’ geëerd als Global Honorees. Tevens ontvangt één ‘national winner’ de Martin M. Pegler Award voor de beste etalage. Voor Nederland is Woerdman Kookkado uit Gouda vertegenwoordigd. 
 
Wilt u The Inspired Home Show in Chicago bezoeken, ga dan voor alle informatie over tickets en hotels naar www.theinspiredhomeshow.com.