SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Let op! Maison&Objet Paris verschoven naar 24 tot en met 28 maart

30 december 2021
maison logo zwart.jpg

De nieuwe editie van Maison&Objet (M&O) in Parijs is om begrijpelijke redenen verschoven van januari naar 24 tot en met 28 maart 2022. Ben je geïnteresseerd in wonen, design, koken, tafelen, geuren of cadeaus, dan mag je deze beurs niet missen. Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Gemengde Branche haar abonnees en leden van brancheorganisatie Vakcentrum weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-) aan.

Maison&Objet zorgt voor een veilig beursbezoek
M&O---Animation-Luxe-is_613x485px.gifDe gezondheid en veiligheid van alle deelnemers zijn de hoogste prioriteit. Daarom neemt M&O de nodige veiligheidsmaatregelen om de gezondheid van bezoekers te waarborgen en de verspreiding van COVID-19 te beperken. Lees hier meer info over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op de beurs.

Nieuw: ‘Maison&Objet In The City’, van 23 tot 28 maart 2022
Maison&Objet is de ‘one-stop-shop’ om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van moderne woonstijlen. Maison&Objet + jij = een bruisende mix van unieke stijlen. Nieuw dit jaar: Maison &Objet in the City, een stadswandeling die de grootste decorateurs, in combinatie met prestigieuze merken - en unieke knowhow - samenbrengt ter gelegenheid van de Maison&Objet vakbeurs.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Naast de fysieke vakbeurs heeft Maison&Objet eveneens een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/.

Uw reis en verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?
Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op https://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) Telefoon 020-4620020, e-mail netherlands@promosalons.nl

Gratis kaarten bestellen
Klik hier om uw gratis entreekaarten te bestellen. De kaarten zijn alle dagen van de beurs geldig. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. De actie is exclusief voor abonnees van Gemengde Branche (die hun abonnementsgeld over 2021 hebben voldaan) en leden van Vakcentrum. Voorafgaand aan de beurs ontvangt u een e-mail met daarin een code waarmee u op de website van de beurs (www.maison-objet.com) uw gratis badges kunt downloaden.