SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Bestel nu uw gratis toegangskaarten! Maison&Objet Paris, 24-28 maart 2022

28 februari 2022maison logo zwart.jpg

Speuren naar de laatste trends, ideeën opdoen, inkopen? Bent u geïnteresseerd in wonen, design, koken, tafelen, geuren of cadeaus? Noteer dan 24 tot en met 28 maart 2022 in uw agenda. Dan vindt in Parijs de internationale vakbeurs Maison&Objet plaats. Zoals altijd kunnen wij dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie, abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis entreekaarten aanbieden. Die kosten normaal € 70,-.

Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Enige voorwaarde is dat het abonnements- of lidmaatschapsgeld is voldaan.  
 
Klik hier om uw gratis entreekaarten te bestellen. 
 
De kaarten zijn alle dagen van de beurs geldig. Voorafgaand aan de beurs ontvangt u een e-mail met daarin een code waarmee u op de website van de beurs (www.maison-objet.com) uw gratis badges kunt downloaden. 
U hoeft overigens niet te wachten tot de beurs begint. Maison&Objet biedt ook een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.