SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Retailbeurs Utrecht 13-15 maart. Naar de beurs, het kan weer!

28 februari 2022Retailbeurs.jpg

Eindelijk, ‘we’ mogen weer naar de beurs! Hoe fijn is dat. Even geen Zoom- of Teams-meeting - wat overigens wel heel handig bleek - maar persoonlijke banden aanhalen, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe producten in de hand nemen, naar nieuwe merken speuren. Het kan allemaal van 13-15 maart in het Beatrixgebouw in Utrecht!

Nu het einde van de Covid-19 pandemie aanstaande lijkt en beurzen weer ‘normaal’ kunnen plaatsvinden, is het zaak opnieuw op te schakelen en de business weer terug te brengen waar die thuishoort. Voor veel merken in het midden tot hogere marktsegment op het gebied van kook- en keukengerei, alles voor op en rond de gedekte tafel, of in de keuken, is nog altijd de derdeRetailbeurs stand.jpg etage van Trade Mart Utrecht (Kitchen & Dining), ‘the place to be’. Nergens anders krijg je als winkelier (online of offline) op zo’n efficiënte manier zo’n ruim aanbod gepresenteerd. Dat wordt misschien gebracht door een relatief bescheiden aantal exposanten, maar zij vertegenwoordigen samen wel honderden, toonaangevende merken. Dat ‘one stop shopping’ is zo ontzettend praktisch voor winkeliers die vaak niet de tijd hebben (en niet genoeg personeel hebben) om stad en land af te rijden naar hun leveranciers. 
 
Nieuwe exposanten, waaronder Fiskars Group 
Vanaf de komende Retailbeurs verwelkomt Trade Mart de Fiskars Group als nieuwe exposant, met onder meer de merken Fiskars, iittala, Moomin by Arabia en Royal Doulton. Ook Royal Delft komt terug. Het Belgische Nobscot Is eveneens nieuw. Zij produceren kookgerei onder private label, maar presenteren op de beurs hun eigen merk.  
 
Home & Living 
Trade Mart ziet ook kansen om het aanbod verder te verbreden en kijkt dan met name naar Home & Living. Dat maakt het beursbezoek er alleen maar interessanter op omdat deze sector veel raakvlakken heeft met Kitchen & Dining. Er is een toenemende interesse van Home & Living-bedrijven om terug te komen, zoals Maison Berger en F&H Group, met Zone Denmark, Bitz, Sodahl, Hoptimist, Villa Collection, Lynby Glassware en Morso, die al eerder de derde etage kwamen versterken. 
 
Ga voor de laatste informatie en om gratis entreekaarten te bestellen, naar www.trademart.nl