SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Zo ziet de Ambiente er volgend jaar uit. Dining terug naar westzijde

31 maart 2022Ambiente 2023 plattegrond.PNG

Wij hebben u al geïnformeerd over de wijzigingen die Messe Frankfurt volgend jaar doorvoert bij de vakbeurzen voor consumentengoederen Ambiente, Creativeworld en Christmasworld. Deze beurzen worden onder het motto ‘Home of Consumer Goods’ samengesmolten tot één beurs, wel met behoud van de identiteit van de verschillende beurzen. Wat we toen nog niet wisten en nu wél, is de indeling. Zo verhuist de hele sectie Dining (koken, tafelen, huishoud) van de oostzijde van het beurscomplex naar de westzijde en wordt verspreid over de hallen 8, 9, 11.0 en 12.

Giving gaat naar hal 4 en Living naar hal 3. In hal 4.2 is de nieuwe sectie Working gepland, met onderdelen van de vakbeurs Paperworld. Deze beurs verdwijnt van de kalender in Frankfurt, maar wordt nog wel buiten Europa georganiseerd. De vijfde sectie van Ambiente is Global Sourcing, met een volumeaanbod op het gebied van Dining, Giving en Living. Dit aanbod vindt u voortaan terug in hal 10 en 11.1. Creativeworld en Christmasworld worden ten slotte respectievelijk in hal 1 en hal 5 geplaatst. Het volumeaanbod van Christmasworld wordt geconcentreerd in hal 10.0. 
 
Bekijk hier de infogram met de indeling. 
 
De beurs staat in deze vernieuwde opzet op het programma van 3 tot en met 7 februari 2023. Creativeworld start een dag later.