SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

bamix® lanceert snoerloze staafmixer

29-04-2022

Op 19 april werd in de Kookfabriek in Utrecht, in het bijzijn van klanten, bamix® cordless gepresenteerd, de eerste snoerloze staafmixer van bamix®. En dat is groot nieuws, want het Zwitserse merk staat er nu eenmaal niet om bekend om regelmatig met nieuwe producten te komen. Dat zegt wel iets over dit bedrijf waarvoor alleen het beste van het beste telt!

1120003 bamix® cordless, red_set_mood_reclined

De nieuwe bamix® cordless staafmixer is een zinvolle toevoeging aan het assortiment. Het geeft meer vrijheid en gemak nu er geen vast snoer meer is. Peter Bodart, CEO van Bodart & Co dat in ons land bamix® vertegenwoordigt, is dan ook blij met de nieuwkomer: “bamix® is nu eenmaal een bedrijf dat niet over één nacht ijs gaat en 100% zeker wil zijn van de kwaliteit, in dit geval van de accu. Daardoor wordt het verschil gemaakt ten opzichte van andere merken. Als ik kijk naar het marktaandeel dat bamix® in Nederland heeft, verwachten wij dat 20-30% van de verkopen verschuift naar de bamix® cordless staafmixer. Denk daarbij aan de professionele koks, de hobbykok, mensen met een buitenkeuken en een jonge, trendy doelgroep die gewend is aan snoerloze apparaten. Het geeft onze klanten additionele mogelijkheden in de verkoop!”

Bamix_2022_NicoAlsemgeest_0156.JPGDrie versies

De nieuwe snoerloze staafmixer is vanaf 1 mei verkrijgbaar in drie versies. Allereerst is er een standaardmodel met twee standen (8.000 en 13.000 t/min.) en een PLUS-model met twee standen (8.000 en 14.000 t/min.) én een krachtige ‘boost’ van 15.000 t/min. Het derde model is de PRO en die is vrijwel identiek aan PLUS maar heeft een langere as.

De volledige reportage leest u in de editie van Gemengde Branche die op 19 mei verschijnt.