SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Curver ondersteunt milieubewuste lifestyle

31 mei Curver2.jpg2022

Recycling van afval in huis is nu de norm. In Nederland en België wordt door bijna negen op de tien huiseigenaren regelmatig gerecycled. Om tegemoet te komen aan de grotere vraag naar stijlvolle oplossingen die mensen in staat stellen hun afval hygiënisch te sorteren en op te slaan, biedt Curver met de modulaire serie afvalbakken ‘Ready to Collect’ een alternatieve optie voor milieubewuste consumenten. Het ‘Ready to Collect’-assortiment is eveneens gemaakt van 100% gerecyclede materialen. 

Het assortimeCurver.jpgnt omvat een 5L-composteerbak voor biologisch keukenafval en een 10L-, 20L-, en 30L- bak, waarbij de laatste twee een splitdeksel hebben zodat je extra makkelijk je afval weg kunt gooien. Hierin kan alles van etensresten en lege verpakkingen tot flessen of blikjes gescheiden worden verzameld, klaar om te worden gerecycled. Alle maten kunnen op elkaar worden gestapeld om ruimte te besparen. De bakken passen moeiteloos in kasten en er is ook een optie om de bak aan de muur of in een kast op te hangen met de bijgeleverde muurbeugel. 
   
Dennis WiCurver3.pngllems, Senior Trade Marketeer van Curver: "Ons doel is om afvalkbakken van goede kwaliteit te bieden die functioneel en stijlvol zijn. Het Ready to Collect-afvalscheidingsassortiment helpt winkeliers om een steeds groter wordend segment van milieubewuste consumenten aan te boren die een hygiënische en gemakkelijke manier willen om recyclebaar huishoudelijk afval op te slaan voordat het wordt ingezameld of gedropt in een recyclingcentrum. Onze afvalscheidingsoplossingen zijn waar mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Dit past bij onze doelstelling om in 2025, 55% gerecycleerde inhoud op de totale productie te gebruiken. We zijn goed op weg om dat doel te bereiken." 
  
De afvalscheidingsafvalbakken zijn sinds kort beschikbaar. 
www.curver.com