SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

PitmasterX gaat exclusieve samenwerking aan met Forged

31 mei 2022PitmasterX.jpg

Vanaf juni 2022 gaat Roel Westra, beter bekend als PitmasterX, een exclusieve samenwerking aan met Forged. De grillmaster, die op YouTube zo’n 560.000 volgers heeft van over heel de wereld en ook op andere social kanalen vele fans heeft, zal vanaf dat moment enkel nog gebruikmaken van de handgemaakte Forged messen. Ook het Forged Churrasco-concept komt voorbij, net als de Flambadou en de magneetblokken van Style de Vie.

Gedeelde passie voor buiten koken
PitmasterX en Forged vinden elkaar in de liefde voor buiten koken en de gedeelde passie voor gezamenlijk (buiten) genieten van goed vlees, goed gereedschap en goed gezelschap. Daar past Forged goed bij. Niet alleen door de functionaliteit van de Forged-messen, maar ook door het robuuste, stoere uiterlijk van het merk, dat naadloos aansluit bij de wereld van vuur en barbecueën.
 
Westra werkte al eens met Forged. Eerder dit jaar maakte de succesvolle content creator al video’s waarin het Churrasco-concept en de Flambadou gebruikt werden. De komende tijd hopen Forged en PitmasterX weer de nodige buitenkokers te inspireren.

Klik hier voor video’s van PitmasterX