SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

TO GO – op weg met Westmark!

AdvertorialWestmark 3.jpg
30 mei 2022

Het onderwerp 'To Go' is zeer populair. Goed dat steeds meer mensen eraan denken om zelf vers eten en drinken te bereiden en mee te nemen in herbruikbare bakjes. Zo doen we iets goeds voor onze gezondheid én het milieu.

Vier het leven met Viva!westmark 7.jpg
De serie Viva bestaat uit glazen drinkflessen, dubbelwandige thermobekers en isoleerflessen, evenals lunchboxen en een lunchpot. Ideaal om mee te nemen als je gaat sporten, voor de vrije tijd of naar je werk. Naast het chique en moderne oppervlaktedesign, blinken de Viva-producten natuurlijk uit in functionaliteit en veelzijdigheid. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren - zilver of antraciet - dus ook voor elke liefhebber van het buitenleven heeft Westmark het juiste product!

De maaltijd voorbereiden en bewarenWestmark 1.jpg
In het weekend maaltijden bereiden, invriezen en tijdens de werkweek, als er weinig tijd is, opeten. Daarvoor zijn de glazen voedselbewaardozen, gemaakt van duurzaawestmark 5.jpgm en hittebestendig borosilicaatglas, bij uitstek geschikt. Er zijn diverse maten, klein of groot, vierkant of rond, met één of twee vakken. Het Westmark-assortiment biedt de juiste keuze. Stapelbaar, luchtdicht, geschikt om in te vriezen. Met eenvoudig te verwijderen siliconenring in het deksel voor een goede reiniging.

Westmark – Maakt het Makkelijk

Meer op: www.westmark.de