SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Bestel nu uw gratis toegangskaarten! Maison&Objet Paris, 8-12 september 2022

28 juli 2022MaisonObjet 2022.jpg

Speuren naar de laatste trends, ideeën opdoen, inkopen? Bent u geïnteresseerd in wonen, design, koken, tafelen, geuren of cadeaus? Noteer dan 8-12 september 2022 in uw agenda. Dan vindt in Parijs weer de internationale vakbeurs Maison & Objet plaats. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie, kunnen wij abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis entreekaarten aanbieden. Die kosten normaal € 80,-.

De kaarten zijn alle dagen van de beurs geldig. Voorafgaand aan de beurs ontvangt u een e-mail met daarin een code waarmee u op de website van de beurs ( www.maison-objet.com/en ) uw gratis kaarten kunt downloaden. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Enige voorwaarde is dat het abonnement over 2022 is voldaan. Klik hier om uw gratis entreekaarten te bestellen.  umage.jpg

MOM
U hoeft overigens niet te wachten tot de beurs begint. Maison&Objet biedt ook een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.  

Maison&Objet Rising Talents Awards: Nederland in de schijnwerpers
Maison&Objet biedt elke editie speciale aandacht aan een nieuwe generatie talenten, steeds uit een ander land. Na Japan in maart, staan in september zeven jonge Nederlandse designers in de schijnwerpers. U kunt deze designers ontmoeten en hun werk bewonderen op het speciale M&O Rising Talents Awards Platform op de beurs.

Waww la table
Nieuw dit jaar is Waww La Table Exhibition en de sector Cook&Share met Gault&Millau. Waww la table brengt de wereld van serviesgoed tot leven met droomachtige decors op tafel. De sector Cook&Share belooft bezoekers de keuken te leren kennen van gastronomische supersterren in wording, die door Gault&Millau zijn geselecteerd.

PARIS DESIGN WEEK van 8 – 17 september 2022b3adf37a-0c33-440f-82f2-e45a8f249a06.jpg
Parallel aan Maison & Objet loopt de Paris Design Week. Dit is een tiendaagse  happening vol verrassingen. Nieuwe conceptstores, bijzondere etalages, vernissages, winkels die een bezoekje verdienen, meet 'n' greets met ontwerpers en feestelijke evenementen. Een geweldige ervaring, verzorgd door Maison&Objet, waar u heel veel inspiratie en ideeën van krijgt.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak sowieso van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland, de Nederlandse partner van de Maison&Objet, kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen. Bel daarvoor 020-4620020, of mail netherlands@promosalons.nl.