SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

4-6 september: Kom naar de Retailbeurs!

30 augustus 2022Retailbeurs Welkom.jpg

Van 4-6 september vindt in Utrecht de Retailbeurs plaats. Dit is hét moment voor het najaar om u te laten inspireren, te netwerken en in te kopen. Nergens anders wordt op zo’n efficiënte manier zo’n ruim aanbod gepresenteerd met honderden topmerken op het gebied van ‘kitchen, dining, home, living’. 

Nieuwe vaste exposanten op de derde etage zijn C-forms en Typisch Thuis. Vogels Import-Export, KE-AKT, Tudo Taste, Pollé en Tools2cook zijn als gastexposant aanwezig. De beursvloer wordt weer gezellig aangekleed in de sfeer van de feestdagen en winter. Daarbij ligtRetailbeurs afbeelding.jpg de focus op de mooi gedekte tafel. Er zijn verschillende presentaties en bezoekers worden uitgenodigd om foto’s te maken en die met #trademartutrecht te posten op Facebook en Instagram. Om dat aan te moedigen, verloot Trade Mart een leuke prijs.  
 
Voor de wat langere termijn heeft Trade Mart ook stappen gezet. Er is een grootschalig onderzoek onder winkeliers gehouden om achter hun inkoopbehoefte te komen na COVID en na de enorme digitaliseringsslag die heeft plaatsgevonden. De uitkomsten daarvan verwacht Trade Mart medio september. Op basis van de resultaten wordt een nieuw concept gecreëerd dat later in het najaar wordt geïntroduceerd. Maar voor nu: ga naar www.trademart.nl en bestel uw gratis tickets!