SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

WMF Perfection -  een koffiebeleving voor al je zintuigen

WMF afbeelding.JPGAdvertorial
29 augustus 2022

Met de nieuwe volautomatische koffiemachine WMF Perfection lanceert WMF zijn grootste innovatie in jaren en zorgt voor de perfecte koffiebeleving voor thuis. De jarenlange expertise van het bedrijf in koffie gaat terug tot 1927, toen WMF begon met de productie van koffiemachines die nog altijd voldoen aan de hoge eisen van de hotel- en foodservice-industrie. Deze knowhow was de sleutel tot de ontwikkeling van de WMF Perfection, waar het begrip van perfectie veel verder gaat dan de interactie van technologie en functionaliteit. Het resultaat is een koffiemachine die talloze opties voor personalisatie, een verbluffend design en perfecte koffiekwaliteit combineert.

De koffiWMF Perfection.JPGemachine is gemaakt van hoogwaardig Cromargan® en heeft een krachtig maar minimalistisch ontwerp in uniek WMF Design. Bij een tweede blik komen de functies naar voren; het grote gebruiksvriendelijke touchscreen-display waarmee je voorgeprogrammeerde dranken selecteert of aanpast en de moderne, sfeervolle Led-verlichting die je naar eigen smaak kunt instellen. En natuurlijk de comfortabele bediening aan de voorkant: WMF Perfection hoeft niet te worden verplaatst om het waterreservoir bij te vullen of de koffieresidubak te legen. Dit kan allemaal vanaf de voorkant van het apparaat worden gedaan.

Tijdens de WMF koffie.JPGkomende Retailbeurs van Trade Mart Utrecht bent u van harte uitgenodigd om uitgebreid kennis te komen maken met WMF Perfection en alle andere introducties en acties! 

WMF Nederland (onderdeel van Groupe SEB Nederland) 
De Schutterij 27 
3905 PK Veenendaal 
wmf.nl