SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

WMF Perfection volautomaat. Een ervaring die volledig persoonlijk en uniek is

AdvertorialNieuwsbrief.jpg
29 september 2022

Met de lancering van de Perfection volautomaat treedt WMF een nieuw tijdperk binnen waarbij een koffiemoment verandert in een ervaring voor alle zintuigen. Een sensatie die je kan voelen, proeven, zien, ruiken en horen. Een ervaring die volledig persoonlijk en uniek is voor iedereen.

Met de nieuwe volautoCP856D15_516.jpgmatische koffiemachine WMF Perfection lanceert WMF zijn grootste innovatie in jaren en zorgt voor de perfecte koffiebeleving voor thuis. De jarenlange expertise van het bedrijf in koffie gaat terug tot 1927, toen WMF begon met de productie van koffiemachines die nog altijd voldoen aan de hoge eisen van de hotel- en foodservice-industrie. Deze kennis was de sleutel tot de ontwikkeling van de WMF Perfection, waar het begrip van perfectie veel verder gaat dan de interactie van technologie en functionaliteit. Het resultaat is een koffiemachine die talloze opties voor personalisatie, een verbluffend design én perfecte koffiekwaliteit combineert.

De koffiemachCP856D15_502.jpgine is gemaakt van hoogwaardig Cromargan® in uniek WMF design, met sfeervolle Led-verlichting. Bij een tweede blik komen de functies naar voren; het grote gebruiksvriendelijke touchscreen-display waarmee je voorgeprogrammeerde dranken selecteert of aanpast en de vele profielen waarin je je eigen favoriet kunt opslaan. En natuurlijk de comfortabele bediening aan de voorkant: WMF Perfection hoeft niet te worden verplaatst om het waterreservoir bij te vullen of de koffieresidubak te legen. Dit kan allemaal vanaf de voorkant van het apparaat worden gedaan.

Is het tijdenCP856D15_517.jpgs de Retailbeurs niet gelukt kennis te maken met de WMF Perfection? Neem dan contact op met WMF Nederland.

WMF Nederland (onderdeel van Groupe SEB Nederland)  
De Schutterij 27  
3905 PK Veenendaal  
wmf.nl