SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

10 Redenen waarom je naar de Inspired Home Show in Chicago moet gaan

AdvertorialInspired home show maart 2023.jpg
31 oktober 2022

Van 4 tot en met 7 maart 2023 vindt in Chicago de Inspired Home Show plaats. Bij de Inspired Home Show draait alles om het bieden van een complete beurservaring: unieke mogelijkheden om in te kopen, te leren en te netwerken. Tien redenen om naar Chicago af te reizen: 

1. Unieke inkoopmogelijkheden 
Op de Inspired Home Show presenteren talloze toonaangevende merken hun nieuwste artikelen. Veel nieuwe trends en productinnovaties zijn voor het eerst in Chicago te zien. Lees meer

2. Vind nieuwe, innovatieve producten
Diverse toonaangevende Amerikaanse topmerken en andere leveranciers tonen hun volledige assortimenten. Daarbij ligt een sterke focus op kwaliteit en design. Dit gaat dus veel verder dan alleen de voorselecties die voor de exportmarkten bestemd zijn en u aantreft op beurzen buiten de USA. Dus meer kansen om innovatieve nieuwe producten en productlijnen te ‘sourcen’ die nog niet beschikbaar zijn in andere markten!

3. Educatieve sessies met trendexpertsInspired home show pantone.jpg

Elk jaar biedt de Inspired Home Show key-presentaties over de belangrijkste consumententrends die u meer informatie en inzicht geven en helpen om uw bedrijf te laten groeien. Een van de onderdelen is een presentatie van kleurtrends door Lee Eiseman van Pantone. Tom Mirabile verkent trends in lifestyles en schetst een beeld van de ontwikkelingen binnen de Amerikaanse ‘housewares industry’.

4. Informatie is de sleutel

Breid uw kennis uit met seminars over trends en design, visual merchandising,  ‘branding’ en consumentengedrag. Leer van inspirerende displays over kleurtrends en zie voorbeelden van succesvolle retailers. Bekijk de presentaties met bekroonde designproducten en met de laatste productinnovaties.

5. Blijf op de hoogte van Smart Home

Steeds meer huishoudelijke apparaten zijn aangesloten op het internet. Een bezoek aan The Inspired Home Show is een mooie manier om hier meer over te weten te komen. In een speciale expositie zullen geselecteerde exposanten inzicht geven in Smart Home-producten en de ontwikkelingen op dit gebied. Een spannende blik in de toekomst, niet te missen!

6. Benchmark met retailers in Chicago

De stad Chicago is de thuisbasis van geweldige, toonaangevende winkels op het gebied van ‘home and housewares’ zoals Crate and Barrel, Williams Sonoma, Sur La Table en The Container Store. Met innovatieve retailconcepten, inspirerende presentaties en uitzonderlijke merkbeleving binden en boeien zij hun klanten.

Bezoekers van The Inspired Home Show kunnen op eigen gelegenheid deze winkeliers in het centrum van Chicago bezoeken. Er zijn speciale plattegronden beschikbaar zodat u weet waar deze winkels zich bevinden. U kunt ook deelnemen aan een Chicago Retail Tour. Deze gratis tour brengt u per bus naar de buitenwijken van Chicago (en terug) waar u andere (grote) winkels kunt bezoeken. Het is een fantastische manier om te zien hoe Amerikaanse retailers de zaken (anders) aanpakken om toonaangevend op hun gebied te kunnen blijven.

7. Leer van bekroonde retailers van over de hele wereld

De Global Innovation Awards (GIA) is een initiatief van The Inspired Home Show en de International Housewares Association (IHA) en is een bekroning voor retailers die zich op een bijzondere wijze onderscheiden in de markt van kook- en keukengerei, tafelen en cadeaus. Ook is de GIA bedoeld als een signaal aan andere detaillisten om zich op een unieke wijze in de markt te profileren. Meer dan 30 landen nemen deel aan het GIA-programma, waaronder landen als het VK, Brazilië, Australië, Duitsland, Frankrijk én Nederland. De beste voorbeelden van visual merchandising en onderscheidende retail van de nationale winnaars zijn te zien zijn op de Show. Laat je hierdoor inspireren!

8. Netwerk met branchegenoten van over de hele wereldInspired Home show beurs.jpg

Een van de voordelen van een bezoek aan de beurs in Chicago is dat je inkopers van over de hele wereld ontmoet! Op de internationale netwerkreceptie, die elk jaar op maandag tijdens de Show wordt gehouden, kun je werk combineren met een beetje gezelligheid, een hapje en een drankje.

9. Gratis diensten

Voor The Inspired Home Show zijn de meeste diensten gratis, inclusief toegang tot zowel de beurs als het uitgebreide seminarprogramma (met voorregistratie).

10. Speciale aanbiedingen bij hotels in het centrum van Chicago

Naar het buitenland reizen voor een beurs kan een kostbare aangelegenheid zijn, inclusief de vluchten en accommodatie. The Inspired Home Show heeft door scherp te onderhandelen goede deals voor u kunnen realiseren bij veel van de tophotels in het centrum van Chicago. Met besparingen tot 60 procent! Behalve de accommodatie worden er meer ‘incentives’ aangeboden aan beursbezoekers, zoals gratis vervoer naar de beurs, heen en terug.


Voor meer informatie en om een gratis entreekaart aan te vragen, ga dan naar
www.TheInspiredHomeShow.com

Vergeet ook niet uw ESTA-formulier (visum) aan te vragen om toestemming te krijgen om naar de USA te reizen! Doe dat uiterlijk 72 uur voordat uw vlucht gaat, maar liever eerder.

The Inspired Home Show (voorheen bekend als de International Home + Housewares Show)
4-7 maart 2023  
McCormick Place, Chicago, USA