SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Bestel nu uw gratis toegangskaarten voor Maison&Objet

29 november 2022maison logo zwart.jpg

Speuren naar de laatste trends, ideeën opdoen, inkopen? Noteer dan 19 tot en met 23 januari 2023 in uw agenda. Dan vindt in Parijs de internationale vakbeurs Maison & Objet plaats. Zoals altijd kunnen wij dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis entreekaarten aanbieden. Die kosten normaal € 80,-.

Er geldt een maximum vanmaison et objet.jpg vier kaarten per adres. Enige voorwaarde is dat het abonnements- of lidmaatschapsgeld over 2022 is voldaan. Voor de gratis entreekaarten gaat u naar klikt u hier en vult u uw gegevens in. Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie- en designsector hét grote internationale evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends en een bruisende mix van unieke stijlen biedt. 

Maison&Objet Spotlight
Voor het eerst op de beurs dit jaar! Een selectie van nieuwe exposanten op de ‘OBJET’ sectoren van de beurs die extra in de schijnwerpers staan. Laat je inspireren door vooruitstrevende, creatieve concepten die inspelen op nieuwe en steeds veranderende behoeften van de consument.

Take Care! & Enjoymaison objet take care.jpg
Het thema van deze editie: Take care! Maison&Objet nodigt alle beursdeelnemers uit om rond het thema ‘conscious, engaged kindness’ in beweging te komen voor een betere wereld. Het thema komt op verschillende manieren terug in het aanbod van de exposanten en in de speciale beurszones, zoals de inrichting van het Designer of the Year platform, de speciale What's New? Scenografieën en de rustzones op de beurs. Januari 2023 belooft een bruisende editie te worden met speciale aandacht voor het collectieve bewustzijn. 

Maison&Objet in the City
Breng van 18 – 23 januari 2023 een bezoek aan de meest bijzondere Parijse adressen. Decorateurs, ontwerpers, galeries, bijzondere modehuizen, ontwerpers ... De mensen die het decoratieve landschap in Parijs zo uniek maken, nodigen de bezoeker uit in hun woonkamers voor een persoonlijke ontmoeting. Een complete ervaring van Maison&Objet in Parijs!

Uw reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk een verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!maison et objet afb.jpg
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland ( netherlands@promosalons.nl ) kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen. Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op https://www.maison-objet.com/en of bel 020-4620020.

MOM
U hoeft overigens niet te wachten tot de beurs plaatsvindt. Maison&Objet biedt ook een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.