SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

The Inspired Home Show, Chicago

Hoe haalt u het meest uit uw beursbezoek?

Van 5 tot en met 7 maart 2022 wordt in Chicago The Inspired Home Show georganiseerd, voorheen the International Home + Housewares Show. Dat is één dag korter dan eerder gepland. Bezoekt u de beurs, dan is een goede voorbereiding van groot belang. Hoe kunt u uw tijd op The Inspired Home Show zo efficiënt mogelijk benutten? Enkele tips.

inspired home show logo

Planning is belangrijk

De ultieme bron voor een goede pre-show planning is de website www.theinspiredhomeshow.com. Hier kunt u zich registreren voor gratis toegangsbadges, hotelkamers reserveren, schema’s inplannen en exposanten, displays en educatieve presentaties vinden. Bekijk ook het IHA-blog op www.theinspiredhomeshow.com/blog voor de laatste informatie.

Gebruik Connect 365, de digitale marktplaats van de Show die het hele jaar door is geopend, om nieuwe leveranciers te ontdekken en op de hoogte te blijven van nieuwe productintroducties. Door een account te openen op Connect 365 heeft u volledige toegang. U kunt dan ook gepersonaliseerde zoekopdrachten maken en favoriete merken en producten selecteren die u later opnieuw wilt bekijken.

Download de gratis mobiele Show-app uit de iTunes Store of Google Play. U kunt exposanten zoeken op naam, categorie of product. Link vanuit het profiel van een exposant naar hun stand op de beursvloer, krijg toegang tot alle Show-informatie, inclusief openingstijden en registratiegegevens, bezoekersservices, speciale evenementen en displays, keynotes, sessies in het Innovation Theatre en meer.

Preview evenementen en speciale displays

Profiteer van de preview-evenementen en speciale presentaties van de Show om snel een overzicht te krijgen van de belangrijkste trends en nieuwe, innovatieve producten.

  • New Exhibitor Preview: die wordt gehouden net voor de opening van de show op zaterdagochtend, van 8-10 uur. Ongeveer 90 nieuwe exposanten tonen dan hun nieuwe producten.
  • Een andere kans biedt de Trending Today Preview. Die wordt gelijktijdig met de New Exhibitor Preview gehouden. Voor 2022 zal de Trending Today Preview zich richten op het thema Healthy @ Home.
  • In de Buyers Clubs in elke hal bevinden zich presentaties van nieuwe producten. Inkopers kunnen producten scannen en een print krijgen met gedetailleerde informatie. Na de Show ontvangen inkopers een e-mail met een link naar een lijst waarop alle gescande producten staan. Handig voor eenvoudige ‘follow-up’.
  • Pantone ColorWatch is een speciale tentoonstelling van kleurinstituut Pantone, die zich richt op de kleurenpaletten voor de woninginrichtingstrends voor 2022-2023. Elk verhaal bevat de individuele Pantone-kleuren, de filosofie achter het kleurenpalet en actuele Show-producten die elk palet illustreren.
  • In het IHA Smart Home Pavilion presenteren zich merken met producten die verbonden zijn met het internet (of things). Kom meer te weten over producten die nu al beschikbaar zijn en bekijk opkomende technologieën en trends.
  • Het Inventors Corner Pavilion beschikt over 60 stands met innovaties op het gebied van huishoudelijke artikelen en uitvindingen die net klaar zijn om op de markt te worden gebracht. Onderdeel van de Inventors Corner is de Inventors Revue, waar startende ondernemers hun innovaties ‘pitchen’ voor een panel van experts.

Mis geen netwerkmogelijkheden

Woon de speciale inkopers- en mediaevenementen bij op de Show om te netwerken met uw internationale collega's. Verschillende door de Show gesponsorde netwerkrecepties bieden bezoekers de mogelijkheid om andere inkopers en leveranciers te ontmoeten.

Alle Amerikaanse en internationale inkopers en nieuwsmedia zijn uitgenodigd om op zondag 6 maart de dag af te sluiten bij de Networking After Dark-receptie.

Tijd voor een pauze!

  • Er zijn drie Buyers Club-lounges, één in elke hal. Profiteer daar van de gratis drankjes, conciërgeservice, internetservice, oplaadstations en een Connect 365 kiosk. Bekijk, terwijl u een pauze neemt, de nieuwste producten van exposanten in de New Product Showcases en presentaties van de IHA Global Innovation Award-finalisten.
  • Het International Business Centre biedt alle internationale bezoekers algemene showinformatie, e-mailtoegang, gratis internettoegang via WiFi, verfrissingen en hospitality-ruimtes.
  • Let ook op de GRATIS shuttlebusservice die bezoekers op alle beursdagen tussen de hotels en McCormick Place vervoeren.

Ga voor alle informatie over de beurs naar: www.theinspiredhomeshow.com.

Het beste winkelaanbod

Bekijk ook de toonaangevende winkels in Chicago voor ‘home and housewares’. Doe inspiratie op bij unieke winkels en leer van bijzondere retailconcepten. Wandelt u door de Clybourn Corridor bij Lincoln Park, download dan hier alvast een Chicago retailmap. Hier kunt u een brochure bekijken met een profiel van Amerikaanse retailers.

Covid-19 protocol

Tot slot zitten we nog met een pandemie en dat betekent dat er allerlei protocollen gelden waar u zich aan dient te houden, zoals aan de deur bij het McCormick Place een bewijs van vaccinatie tonen, óf een negatieve Covid-19 test die uiterlijk 72 uur van tevoren is geregistreerd. Ook moet u een mondkapje dragen. Informatie omtrent Covid-19 protocollen kan ook snel weer veranderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen na deze publicatie. Ga daarom voordat u vertrekt naar https://www.theinspiredhomeshow.com/covid-19-updates/ om uzelf van de laatste stand van zaken op de hoogte te brengen.