SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

The Inspired Home Show van vier naar drie dagen

26 januari 20inspired home show logo.png22

The Inspired Home Show in Chicago gaat door zoals gepland. Wel zijn er de nodige voorzorgsmaatregelen zodat iedereen de beurs veilig kan bezoeken. Allereerst wordt de duur van de beurs teruggebracht van vier naar drie dagen. De beurs begint op zaterdag 5 maart en sluit op maandag 7 maart. In 2023 wordt de beurs weer vier dagen gehouden.

Volgens de organisatie wordt er op verschillende websites foutieve informatie gegeven over het (niet) doorgaan van de beurs. De organisatie betreurt dit en stelt dat alle officiële mededelingen worden gedaan via https://www.theinspiredhomeshow.com/.

The inspired home show.jpgCovid-19 protocol

Voordat u uw badge afhaalt moeten exposanten en bezoekers aan de deur bij het McCormick Place een bewijs van vaccinatie tonen, óf een negatieve Covid-19 test die uiterlijk 72 uur van tevoren is geregistreerd. In het McCormick Place gelden de protocollen van de staat Illinois en de stad Chicago. Dit houdt in dat het dragen van een mondmasker verplicht is en dat als u in geregistreerde eetgelegenheden iets wilt eten en drinken, u uw vaccinatiebewijs (of negatieve test) moet tonen. Dit geldt niet voor afhalen (to go). Voor alle evenementen op de beurs waar gegeten en gedronken wordt, gelden de protocollen eveneens, waaronder bij the Independent Retailer Networking Reception op vrijdag 4 maart, the gia Award Dinner en Gala op zaterdag 5 maart en the Networking After Dark reception op zondag 6 maart.

Voor sneltesten en PCR-testen wordt gezorgd

Op The Inspired Home Show kunnen snelle antigeentesten en PCR-testen worden afgenomen, zodat internationaal bezoek zichzelf voor de terugreis kan testen. Indien nodig kunnen ook ongevaccineerde bezoekers hiervan gebruikmaken zodat zij bij een negatief resultaat toch de beurs kunnen bezoeken.

Disclaimer: de informatie die wij hier geven, kan ook snel weer veranderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen na deze publicatie. Ga daarom voor u vertrekt naar https://www.theinspiredhomeshow.com/covid-19-updates/ om uzelf van de laatste stand van zaken op de hoogte te brengen.