SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Jan Pieter Schretlen nieuwe CEO Mepal

26 januari 2023Mepal Schretlen.jpg

Mepal heeft Jan Pieter Schretlen per 2 januari 2023 benoemd tot de nieuwe CEO. Hij volgt hiermee Rutger de Korte op die na dertig succesvolle jaren heeft besloten het stokje over te dragen. 

Met Schretlen haalt Mepal veel nieuwe kennis en internationale ervaring in huis. Schretlen (1971) heeft veel ervaring in marketing, verkoop en algemeen management bij verschillende FMCG organisaties waaronder Douwe Egberts, Sara Lee, Refresco en Jack Link’s. Bij Jack Link’s was Schretlen verantwoordelijk voor de internationale groei en expansie van al haar ‘Protein Snacking’ merken in de EMEA.

Schretlen ziet het als zijn missie om als nieuwe CEO de indrukwekkende groeikoers van Mepal voort te zetten: “Mepal is een prachtige organisatie met een rijke historie. Ik zie het als een uitdaging om op dit sterke fundament Mepal’s groeiambitie internationaal verder uit te bouwen. De producten van Mepal zijn onmisbaar voor thuis en onderweg en ik zie daarom ook veel mogelijkheden voor het toetreden tot nieuwe markten inclusief e-commerce en innovatie.”