SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Welcome to The Inspired Home Show!

AdvertorialInspired Home Show maart 2023 logo.jpg
23 januari 2023

“Nog iets meer dan een maand te gaan totdat de Inspired Home Show haar deuren opent en we iedereen binnen de ‘home and housewares industry’ weer van harte welkom kunnen heten”, zegt Derek Miller, President & CEO van de International Housewares Association, de organisator van The Inspired Home Show. “Vier dagen netwerken, inspiratie opdoen, producten ontdekken en educatieve sessies bijwonen met ‘tips & tricks’ van professionals op het gebied van marketing, visual merchandising, trends, sales en meer!” The Inspired Home Show wordt van 4 tot en met 7 maart 2023 in Chicago gehouden.

Om alvasinspired fall.pngt inspiratie op te doen kunt u hier een kijkje nemen in het officiële magazine dat eind vorig jaar werd uitgegeven. In dit magazine staat veel informatie over trends, innovatie, visual merchandising en design. Tevens wordt aandacht geschonken aan de Global Innovation Award met reportages.

“Circa 1600 exposanten uit meer dan veertig landen zijn in Chicago aanwezig. U komt ook nationale paviljoens tegen met exposanten uit Brazilië, Columbia, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Korea en Turkije”, vertelt Miller. “Ook de International Sourcing Expo, een onderdeel van The Inderek miller foto.jpgspired Home Show, vindt dit keer weer plaats met honderden Aziatische exposanten. Voor uw veiligheid is het goed om te weten dat alle bezoekers uit China en Hong Kong een negatieve Covid-19 test moeten overleggen, voordat zij in de VS worden toegelaten.”

“Bekijk op de beurs ook de presentaties van de deelnemers aan de gia Global Innovation Award. (Warenhuis Vanderveen in Assen is de Nederlandse gia -deelnemer, red.). In elke hal is een presentatie met de beste nieuwe producten die daar zijn te vinden. Bezoek op zaterdagochtend, kort voordat de beurs opent, de New Exhibitor Preview of Trending Today. Tijdens de New Exhibitor Preview presenteren bedrijven zich die voor het eerst in Chicago exposeren. Bij de Trending Today Preview ligt het accent op At-Home Entertaining.”

Alle informatie over The Inspired Home Show is terug te vinden op https://www.theinspiredhomeshow.com . Voor meer informatie over specifieke exposanten kunt u ook Connect 365 bezoeken: https://app.theinspiredhomeshow.com/Connect365 .

Smart home paviljoen.jpg The Inspired Home Show wordt gehouden van 4 tot en  met 7 maart 2023 in Chicago. Wilt u meer weten over deze beurs, bekijk dan hier de factsheet.