SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

FINE FOOD FESTIVAL – VOORJAARSEDITIE. Dé voorjaarsbeurs voor foodprofessionals

AdvertorialFine Food Festival logo.png
20 februari 2023

Op zondag 5 en maandag 6 maart 2023 staat de Noordkade in Veghel in het teken van food, food en nog eens food. Voets Specialiteiten uit Schijndel, leverancier van de lekkerste delicatessen, organiseert na vier jaar in de ruim 100 jaar oude Koekbouw namelijk weer haar eigen ‘huisbeurs’.  Een gratis en smakelijk event waar ondernemende foodies worden verrast met nieuwe artikelen, acties, proeverijen, demonstraties en vooral een gezellig samenzijn met branchegenoten.

Daarnaast is het mogelijk om gelijk wat ‘business te doen’, zodat speciaalzaken ruim voor Pasen weer gevuld kunnen zijn met de lekkerste producten. 

Fine Food Festival.jpgKaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, delicatessenwinkels, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers, kookwinkels en horeca. De meeste professionals in de foodbranche weten het al lang: om klanten te blijven boeien en concurrentie voor te blijven, moet je continu onderscheidend zijn. Een bezoek aan deze foodbeurs, waar tal van leveranciers van Voets Specialiteiten hun delicatessen en nieuwste aanwinsten presenteren, is een mooie kans je te laten inspireren voor de komende lente. In de vele stands vind je foodproducten én de beste beursacties en aanbiedingen. Je assortiment uitbreiden? Of het nu gaat om biologische producten, originele recepten of cadeauartikelen; hier doe je frisse ideeën op.

Succesvol en gezellig evenement
“Het is alweer de achtste keer dat we onze tweejaarlijkse voorjaarsbeurs organiseren en de vierde keer op de Noordkade”, vertelt eigenaar Bram Voets. “Onze ervaring is dat food-ondernemers niet alleen naar onze beurs komen voor de producten. Ook het kennismaken met producenten en het netwerken met andere foodprofessionals staat centraal. Hierbij zorgen wij natuurlijk voor de lekkerste hapjes en drankjes en een feestelijk sfeertje. In 2019 vlogen de tickets als zoete broodjes over de toonbank. Dit jaar verwachten we het aantal van 1500 bezoekers weer te overtreffen.”

Ben jij een echte ‘foodie’ of foodprofessional en wil je dit event niet missen? Download dan je gratis e-ticket op www.voorjaarsbeurs.eu