SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Let’s meet! Retailbeurs Utrecht 12-14 maart

20 februari TradeMart kitchen dining lets meet.jpg2023

Nu de grote internationale vakbeurzen in Parijs en Frankfurt achter de rug zijn, staat van 12 tot en met 14 maart de Retailbeurs van Trade Mart Utrecht op het programma. Een groot aantal nieuwe producten die tijdens de internationale vakbeurzen voor het eerst te zien waren, nemen de exposanten van Kitchen & Dining en Home & Living nu voor u mee naar Utrecht.

De stemmiTrademartbeurs 2.jpgng op de internationale beurzen zat er goed in en als dat een voorbode is voor de Retailbeurs in Utrecht, dan ziet het er goed uit. Hopelijk weten veel retailers de weg naar de beurs weer te vinden, want waar anders staan zoveel aanbieders bij elkaar met tientallen topmerken op het gebied van koken, keuken, tafelen en wonen. Voor iedereen die goed met zijn vak bezig is, is een bezoek aan de beurs een ‘must’! 

Prikkeling van de zintuigenTradeMart beurs.jpg
Ook al zijn er dit jaar zeker de nodige uitdagingen, van thuisblijven wordt niemand wijzer. Juist nu zijn voelen, vastpakken en het ruiken van producten nog belangrijker geworden elementen van de ‘inkoopjourney’. Direct contact hebben met leveranciers en collega’s. Leer van elkaar! Het is al jaren het fundament van Trade Mart Utrecht en dat zal ook niet veranderen. Met het New Years Event op 9 januari, speelde Trade Mart Utrecht in op ‘ontmoeten’, ‘netwerken’ en ‘ontspannen’. Ondernemers reageerden positief op dit event en dit zal een vervolg krijgen tijdens de komende Retailbeurs in maart.

Ga voor gratis tickets naar www.trademart.nl

Fotograaf: MichielTon.com