SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Dag van het Vakcentrum, 18 april 2023. Thema Nieuwe Energie!

30 maart 2023Dag van het Vakcentrum uitnodiging rond.png

Nieuwe energie levert nieuwe ideeën op en die nieuwe inzichten leveren weer nieuwe energie. Hoe? De Dag van het Vakcentrum 2023 gaat hierop in. Leden van de brancheorganisatie zijn uitgenodigd voor een middag vol energie op 18 april in Gooiland, Hilversum. Bent u geen lid van het Vakcentrum, maar wilt u als retailer vanaf 14.30 uur toch aanwezig zijn bij het congres, dan bent u ook van harte welkom . U dient zich wel eerst aan te melden . De middag begint voor Vakcentrumleden met de Algemene Ledenvergadering. Aansluitend start het congres. Voormalig Nederlands profwielrenner en inmiddels wielercommentator Maarten Ducrot is dagvoorzitter.

Ducrot neemt u vanuit zijn passie mee langs verschillende tussenstops, te starten met hoogtepunten uit het Jaaroverzicht 2022. Met de voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof praten we over de zo noodzakelijke 'ontregeling' en actuele Haagse ontwikkelingen. En we gaan in gesprek met Bert Roetert, voorzitter CBL, over duurzaamheid.  Retailspecialist Frank Quix vertelt wat de consument beweegt naar de winkel en de winnaar van de ZO 2 Z Award wordt bekendgemaakt. Merijn Zeeman, sportief directeur Jumbo-Visma, neemt ons op inspirerende wijze mee in de successen van zijn wielerteam. Ook staan we stil bij de overdracht van de voorzittershamer van Vakcentrum-voorzitter én wielerliefhebber Harrie ten Have. We blikken we terug op enkele mooie momenten en de nieuwe Vakcentrum-voorzitter presenteert zich. Aansluitend kunt u tijdens de netwerkborrel Harrie ten Have persoonlijk gedag zeggen, kennismaken met de nieuwe voorzitter en bijpraten.

Programma

13.15 uur   Start Algemene Ledenvergadering

14.30 uur   Gasten middagprogramma welkom

15.00 uur   Start congres 'Nieuwe energie' o.l.v. dagvoorzitter Maarten Ducrot

  • In gesprek met Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland
  • Wat beweegt de consument? door Frank Quix
  • Feestelijke uitreiking 10e ZO 2 Z Award
  • Teamprestatie door Merijn Zeeman
  • Bert Roetert over de energieke branche
  • Voorzitterswisseling

17.00 uur   Netwerkborrel en afscheidsreceptie Harrie ten Have

Klik  hier om u aan te melden. Bent u geen lid van het Vakcentrum, maar wilt u als retailer vanaf 14.30 uur toch aanwezig zijn bij het congres, dan bent u ook van harte welkom.

Bekijk hier een video impressie van de Dag van het Vakcentrum in 2022.