SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Global Honorees in Chicago benoemd

30 maart 2023GIA Vanderveen.jpg

Op zaterdagavond 4 maart zijn in Chicago, tijdens een galadiner, de vijf Global Honorees benoemd. Dit zijn de beste van de beste winkels die meededen aan de Global Innovation Award, seizoen 2022-2023. Aan dit programma dat ‘excellent retailing’ beloont, deden 27 landen mee. Warenhuis Vanderveen in Assen was de Nederlandse deelnemer. Vijf winkels/landen kregen dus de felbegeerde extra prijs, Global Honoree, goed voor veel PR. Met name de Zuid-Amerikaanse landen scoorden hoog dit seizoen.

Op de foto: In Chicago ontvingen Nico Vanderveen en Marijn Van der Veen-Eising uit handen van Rob Antonissen, redacteur Gemengde Branche, de bokaal die hoort bij de Global Innovation Award the Netherlands.

De Global Honorees (in willekeurige volgorde) zijn:

Argentinië, Tiendas Landmark, https://tiendaslandmark.com.ar
Colombia, Ambiente Living, https://www.ambienteliving.com
Noorwegen, Illums Bolighus, www.illumsbolighus.com
U
SA, A. Dodson’s, https://www.adodsons.com
Uruguay, La Iberica, www.laiberica.com.uy

De Global Honorees zijn een onderdeel van de Global Innovation Award. Dit ‘award winning’ programma is door de International Housewares Association en haar vakbeurs The Inspired Home Show in het leven geroepen om ‘excellent retailing’ te belonen en te stimuleren. De 27 ‘national winners’ stuurden een portfolio naar Chicago waarin in woord en beeld duidelijk moest worden gemaakt hoe onderscheidend zij zijn. Die portfolio’s werden beoordeeld door een vaste expert jury, aangevuld met een wisselend team van vak-redacteuren. 

Vakblad Gemengde Branche is de Nederlandse organisator van de Global Innovation Award. Binnenkort wordt het programma voor 2023-2024 opgestart. In de komende uitgave van Gemengde Branche leest u hoe u hieraan kunt meedoen. De winnaar van de Global Innovation Award the Netherlands wint een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Chicago. U bezoekt de Inspired Home Show, die plaatsvindt van 16-19 maart 2024, u heeft ruim de gelegenheid om unieke winkelconcepten in Chicago te bekijken en wie weet wordt ú de volgende Global Honoree!

De GIA-winnaars van 2022-2023:

GIA winnaars.jpg

De Global Innovation Award the Netherlands wordt gesponsord door:

mepal.jpg

 gia_retail.jpg