SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

WMF - Black has never been brighter

Advertorialwmf black.png
30 maart 2023

Het is de kleur die nooit uit de mode raakt. WMF KITCHENminis® Edition Black is tegelijk tijdloos en modieus en is net als dat zwarte jurkje absoluut essentieel. 

En dankzij het compacte ontwerp zullen ze overal perfect passen, waar je ze ook neerzet. Ontdek de WMF KITCHENminis® Edition Black ontbijtserie. De bekende kwaliteit van de KITCHENminis® maar dan in hoogwaardig matzwart RVS met glanzend zwarte accenten.

WMF introduceerde iwmf.pngn 2014 de KITCHENminis® die nu relevanter dan ooit zijn! Er zijn immers méér een- en tweepersoonshuishoudens, er is zeker in ons land gebrek aan woonruimte, kleinere apparaten besparen energie én er zijn minder grondstoffen nodig om deze te produceren. Naast design, functionaliteit en kwaliteit zijn dat tegenwoordig belangrijke verkoopargumenten. 

Daarnaast biedt WMwmf toast.pngF met de KITCHENminis® als een van de weinige producenten een volledig assortiment aan, bestaand uit liefst achttien kleine, elektrische keukenapparaten, waarmee ook wordt ingespeeld op foodtrends, zoals ‘healthy’, ‘to go’, ‘homemade’ en ‘easy & convenient preparing’. 

Vanaf april wordt een nieuw hoofdstuk aan het succes van de KITCHENminis® toegevoegd. Dan wordt een serie van drie KITCHENminis® - een broodrooster, smoothie-to-go en een waterkoker - leverbaar in een Edition Black; de trendkleur van het moment. De KITCHENminis® Edition Black combineert overigens verschillende tonen zwart, zoals mat metallic antraciet met glanzend zwart chroom en dat ziet er heel stijlvol uit. www.wmf.nl