SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Bestel nu uw gratis toegangskaarten voor Maison&Objet Paris, 7-11 september 2023

31 juli 2023Maison&Objet-2lines-logotype_black.png

Speuren naar de laatste trends, ideeën opdoen, inkopen? Bent u geïnteresseerd in wonen, design, koken, tafelen, geuren of cadeaus? Noteer dan 7-11 september 2023 in uw agenda. Dan vindt in Parijs weer de internationale vakbeurs Maison & Objet plaats. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie kunnen wij abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis entreekaarten aanbieden. Die kosten normaal € 80,-.

De kaarten zijn alle dagen van de beurs geldig. Voorafgaand aan de beurs ontvangt u een e-mail met daarin een code waarmee u op de website van de beurs ( www.maison-objet.com/en ) uw gratis badges kunt downloaden. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Enige voorwaarde is dat het abonnement van vakblad Gemengde Branche over 2023 is voldaan. Klik hier om uw gratis entreekaarten te bestellen.

Nieuw: well-being & beauty
Maison&Objet presenteert in september een gloednieuwe beursruimte die zich volledig richt op well-being en beauty, een belangrijke maatschappelijke trend. Exposanten uit verschillende sectoren bundelen hun krachten met als gemeenschappelijk doel: het verbeteren van ons dagelijks welzijn. De well-being & beauty beursruimte biedt een unieke samensmelting van body, mind & soul.

Ontdek Future On Stage
Tevens introduceert Maison&Objet Future On Stage, een innovatieve setting om jonge en opvallende ondernemingen op het gebied van decor, design en lifestyle te ondersteunen. Drie prijswinnaars, gekozen door experts, zullen tijdens de volgende Maison&Objet-beurs in de schijnwerpers staan. Voor meer info en gratis aanmelden, zie deze link .  MOM-logotype_red.png

MOM
U hoeft overigens niet te wachten tot de beurs begint. Maison&Objet biedt ook een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.  

PARIS DESIGN WEEK van 7 – 16 september 2023ParisDesignWeek-logtype_black.png
Parallel aan Maison & Objet loopt de Paris Design Week. Dit is een tiendaags randevenement vol verrassingen. Nieuwe conceptstores, bijzondere etalages, vernissages, winkels die de moeite van het bezoeken waard zijn, meet 'n' greets met ontwerpers en feestelijke evenementen. Een geweldige ervaring, verzorgd door Maison&Objet, waar u heel veel inspiratie en ideeën van krijgt. Galerie Joseph is dit jaar de officiële partner van Paris Design Week. Meer weten, klik hier .

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak sowieso van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland, de Nederlandse partner van de Maison&Objet, kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen. Bel daarvoor 020-4620020, of mail netherlands@promosalons.nl.