SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Op 2 en 3 oktober in Houten: Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

31 augustus 2023D8L_3940.jpg

De Vakbeurs Foodspecialiteiten heeft in de loop der tijd een transformatie ondergaan. Hoewel het ooit begon als een kaasbeurs, weten steeds meer professionals uit verschillende branches zoals slagers, AGF-ondernemers, bakkers, kookwinkels en specialistische horeca hun weg naar deze vakbeurs te vinden.

Op de beursvloer vind je een overvloed aan heerlijke foodproducten die tevens geschikt zijn voor winkels uit de gemengde branche. Het zijn letterlijk smaakmakers die zich perfect laten combineren met non-food. Denk aan een leuk cadeaupakket, B2B en kerstpakketten. D8L_1836.jpgOp de beurs is het marktplein een essentieel en onmisbaar onderdeel geworden van de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Elk jaar wordt het marktplein in hal 1 gevuld met interessante start-ups en niche-producten die je als bezoeker kunt ontdekken. Ontdek ook de culinaire mogelijkheden op het versplein dat bezoekers een unieke kans biedt om hun smaakpapillen te verwennen en nieuwe ideeën op te doen. De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis toegankelijk.
Tickets kunnen worden besteld op www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl. De beurs vindt plaats op maandag 2 en dinsdag 3 oktober van 13.00 tot 22.00 uur. Locatie is Expo Houten.