SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Uitbreiding WMF Perfection espressomachines

AdvertorialWMF nieuwsbrief.PNG
25 september 2023


Vanaf oktober 2023 introduceert WMF de Perfection 600. De compacte versie van de Perfection. Krachtig in een slank ontwerp, geschikt voor kleine keukens. Ook de 600 heeft het grote touchscreendisplay, een groot aanbod dranken en de mogelijkheid deze naar eigen smaak aan te aanpassen. Extra pluspunt: Click & Clean-systeem, waarmee je met één druk op de knop het melksysteem reinigt.

In oktoberWMF 2.PNG wordt de Perfection-serie gecompleteerd met de introductie van de 600-serie, die qua prijs tussen de € 1199,- en € 1399,- ligt. Met de Perfection 600 wil WMF een nieuwe, bredere doelgroep van koffieliefhebbers aan zich binden, met drie onderscheidende modellen die dus tegen aantrekkelijke prijspunten kunnen worden verkocht.

Ook de 600-modellen hebben een premium ‘touch-display’ met intuïtieve bediening. Het tweede thermoblock zorgt voor een optimale temperatuur van het water en perfect melkschuim. De 600 is compacter dan de 800- en 700-serie en daarom zit het waterreservoir aan de achterkant. WMF 1.PNGDe 600 heeft als extra’s een aantal unieke en populaire specificaties. Zoals een WiFi-verbinding voor de laatste updates, de mogelijkheid om koude koffiespecialiteiten te maken (nitro-coffee, chilled coffee of iced latte), het Cromargan® design van de voorkant en het gepatenteerde Click & Clean om het melksysteem snel en eenvoudig schoon te maken. Verder zorgt het beproefde Aroma Perfection System voor de beste kwaliteit koffie en kun je de 600 naar eigen smaak instellen. Met de Expert-modus kan je zelfs drie verschillende pre-infusietijden tijden bepalen.

WMF demo.jpgDe 600-serie bestaat uit drie modellen, de 640, 660 en 680, die onderling verschillen. Zo heeft de 640 bijvoorbeeld geen los melkreservoir, wél een melkslangetje zodat je gewoon verschillende melkvarianten kunt maken. Evenmin heeft de 640 de mogelijkheid om koude koffies te maken. Verder varieert per model het aantal aan te maken profielen, sterkte instellingen en het aantal te maken dranken.

Tijdens de Retailbeurs in Utrecht heeft u kennis kunnen maken met de 600-serie en op zondag was er een koffiedemo die ook bij u in de winkel kan worden georganiseerd.
Meer informatie:
www.wmf.nl.