Franchisenemersverenigingen

Om sterk te staan als individuele ondernemer, is het bestaan van een detaillistenvereniging van groot belang. Klopt uw franchiseovereenkomst wel? Worden deze overeenkomsten wel op een juiste manier nageleefd? Heeft uw franchisegever wel voldoende aandacht voor de positie van haar franchisenemers?

Een professionele detaillistenvereniging zorgt voor balans. Daarom heeft Vakcentrum het initiatief genomen tot het oprichten van diverse detaillistenverenigingen. Vanuit het Vakcentrum kunnen deze verenigingen worden ondersteund. Secretarieel, maar ook met kennis en advies. Zodat ondernemers zich geen zorgen hoeven te maken over een groot aantal ondernemersvraagstukken en de kracht van hun formule optimaal kunnen benutten om de beste winkel te presenteren aan hún klanten.

Heeft u interesse in de ondersteuning die het Vakcentrum kan bieden, neem dan contact met ons op via telefoon (0348) 41 97 71 of via e-mail advies@vakcentrum.nl.

Op de webpagina franchising vindt u onder andere het standpunt van het Vakcentrum omtrent franchising en meer informatie over de Nederlandse Franchise Code.
.