Huur robot CruzR

CruzR is een servicerobot die uw klanten kan verwelkomen, adviseren en instrueren. Vakcentrumleden krijgen 30% korting op de huurprijs. De robot wordt helemaal ‘ready to use’ geleverd, beweegt zelfstandig door de winkel en spreekt met een menselijke stem. Bij het afleveren van de robot krijgt u een instructie om de robot eenvoudig zelf te programmeren. Daarbij kunt u o.a. zelf teksten plaatsen en MP4-filmpjes uploaden.

U kunt Cruzr ook, tegen een meerprijs, laten programmeren door de leverancier Robshare.

IMG_9565

Cruzr is een humanoïde, autonome en intelligente servicerobot. Het bevat een breed scala aan sensoren (lidar, sonar, infrarood, camera met dieptedetectie, enz.) die de beweging in de omgeving soepel en soepel laten verlopen. Cruzr is uitgerust met Omniwheels en een totale vrijheidsgraad van 13 graden van hoofd tot taille, waardoor het vrij en mensachtig kan bewegen. De robot heeft een accucapaciteit van circa 8 uur en rijdt als de accu leegraakt zelf terug naar het oplaadstation.

Huur Cruzr met 30% ledenvoordeel en zonder transportkosten!

Wilt u een bijzondere ‘instore experience’? Leden van Vakcentrum krijgen 30% korting op de huurprijs. U kunt Cruzr huren voor een dagevent, een week, maand of zelfs jaar. Hoe langer u Cruzr huurt, des te goedkoper het in relatieve zin wordt. Prijsvoorbeeld: 1 maand huur kost normaal € 3600,-*. Uw ledenkorting bedraagt 30% ofwel € 1080,-!

Cruzr wordt ‘ready to use’ geleverd en de gebruiker kan ongelimiteerd makkelijk zelf teksten, foto's en video's aanpassen. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar reactie@vakcentrum.nl o.v.v. Huur Cruzr.

*Exclusief kosten voor verzekering, programmering, ‘customizen’ e.d. en inclusief brengen/halen (normaal € 550,-).  De transportkosten van € 550 komen voor Vakcentrumleden ook te vervallen.

 

Lees hier over CruzR bij Albert Heijn Dillenburgplein.