Dag van het Vakcentrum, 18 april 2023: Nieuwe Energie

Nieuwe energie levert nieuwe ideeën en die nieuwe inzichten leveren nieuwe energie. Hoe? De Dag van het Vakcentrum 2023 gaat hierop in. We nodigen u graag uit voor een middag vol energie op 18 april in Gooiland, Hilversum.

Dag van het Vakcentrum uitnodiging rond

De middag begint voor Vakcentrumleden met de Algemene Ledenvergadering. Aansluitend start het congres, voor onze leden en onze relaties. Voormalig Nederlands profwielrenner en inmiddels wielercommentator Maarten Ducrot is dagvoorzitter. Hij neemt u vanuit zijn passie mee langs verschillende tussenstops, te starten met hoogtepunten uit het Jaaroverzicht 2022. Retailspecialist Frank Quix vertelt wat de consument beweegt naar de winkel en de winnaar van de ZO2Z Award wordt bekendgemaakt. Merijn Zeeman, sportief directeur Jumbo-Visma, neemt ons op inspirerende wijze mee in de successen van zijn wielerteam. Ook staan we stil bij de overdracht van de voorzittershamer van Vakcentrum-voorzitter én wielerliefhebber Harrie ten Have. Samen met Bert Roetert, voorzitter CBL, blikken we terug op enkele mooie momenten en presenteert de nieuwe Vakcentrum-voorzitter zich.
Aansluitend kunt u tijdens de netwerkborrel Harrie ten Have persoonlijk gedag zeggen, kennismaken met de nieuwe voorzitter en bijpraten.

Programma

13.15 uur   Start Algemene Ledenvergadering

14.30 uur   Gasten middagprogramma welkom

15.00 uur   Start congres 'Nieuwe energie' o.l.v. dagvoorzitter Maarten Ducrot

  • Wat beweegt de consument? door Frank Quix
  • Feestelijke uitreiking 10e ZO2Z Award
  • Teamprestatie door Merijn Zeeman
  • Bert Roetert over de energieke branche
  • Voorzitterswisseling

17.00 uur   Netwerkborrel en afscheidsreceptie Harrie ten Have

Meld u aan

Locatie

Gooiland theater
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

Parkeergarage Gooiland
Koningshof 1
1211 MH Hilversum

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Gooiland

 

Terugblik 2022

Klik hier voor een terugblik op de Dag van het Vakcentrum 2022.