Corona

De winkel: Protocollen en verordeningen


Het winkelgebied: Richtlijn en handreiking


Medewerkers en corona


Financiën:

Regelingen worden regelmatig aangepast. We updaten deze zodra er nieuwe informatie bekend is. Raadpleeg Vakcentrum Bedrijfsadvies als u vragen heeft over de diverse regelingen. Aan de weergave van de regelingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.


Corona calculator

Bereken hoe corona-regelingen uw onderneming helpen. De Corona calculator geeft direct inzicht in de relevante steunregelingen van overheden en financiële instellingen.


Communicatiematerialen (posters)


Voorbeelden en tips van collega-Vakcentrumleden


Informatie voor de medewerkers

  • E-learning: 'De situatie de baas' NIEUW
    In deze training leren medewerkers om te gaan met situaties op de werkvloer waarin agressie voorkomt, zodat zij de situatie de baas kunnen blijven. Lees meer Naast deze e-learning, zijn er ook andere e-learnings beschikbaar. Deze zijn hier te vinden.
  • Instructievideo's
Instructies voor vulploegmedewerkers

Instructies bij
de kassa

Instructies
deurbeleid

Handige instructiefilmpjes voor medewerkers

Helaas vinden er in de winkel af en toe incidenten plaats omdat mensen zich niet aan de regels houden. Ondernemers komen goed op voor hun medewerkers, maar die moeten zich ook zelf weerbaarder kunnen opstellen. Om die reden heeft het Vakcentrum samen met het CBL instructiefilmpjes laten maken. Bekijk deze instructiefilmpjes hierboven. U kunt die delen met uw medewerkers.

 

04-11-2020