Workshop: Ken je Zwitserse kazen

Switzerland Cheese Marketing

Bent u die professional die graag meer ins en outs wilt kennen van de prachtige traditionele Zwitserse kazen? Dat is nu mogelijk.

Vakcentrum Foodspecialiteiten geeft, in samenwerking met Switzerland Cheese Marketing, twee workshops “Ken je Zwitserse kazen”, waar u naast achtergrond ook praktische en smaakkennis op doet. Uw klanten houden van verhalen…

Zo bespreken we:

  • De geschiedenis en tradities van de Zwitserse kazen
  • Wat deze kazen zo bijzonder maakt
  • Hoe de kaas gemaakt wordt
  • Hoe belangrijk de oorsprongsbenamingen zijn

U krijgt:

  • Informatie en de kans al deze kazen te proeven
  • Recepten en ideeën, kaasplanken voor ieder eetmoment
  • Informatie hoe Switzerland Cheese Marketing, een niet commerciële en neutrale organisatie, jullie verkoop kan ondersteunen

De workshops worden gehouden bij het Vakcentrum (Blekerijlaan 1 te Woerden) op:

  • Maandag 14 oktober van 15:00 tot 19:00 uur
  • Maandag 4 november van 15:00 tot 19:00 uur

Voor gecertificeerde ondernemers en/of leden van het Vakcentrum is deze workshop gratis.
De kosten bij afmelden of niet aanwezig bedragen € 25,00 excl. btw

Bent u geïnteresseerd? Meld dan snel aan door een mail te sturen naar info@foodspecialiteiten.nl