Peter Savelkoul van PLUS Savelkoul Reuver

Als ondernemer draagt Peter Savelkoul van PLUS Savelkoul in Reuver de lokale gemeenschap een zeer warm hart toe. En met het in 2013 behaalde Super Supermarkt Keurmerk kan hij dat ook uitdragen. Bijvoorbeeld naar zijn klanten.

Het team van PLUS Savelkoul

SSK acties grijpt Savelkoul graag aan. Zo is de campagne met de diëtist op de winkelvloer hem goed bevallen. “Dat de diëtist uit de buurt kwam, was echt een pre. Haar klantenkring kwam ook af op de actie. Die weet nu precies waar in onze winkel de glutenvrije producten staan en wat het groene vinkje inhoudt. Van mij mogen er wel vier van zulke acties per jaar georganiseerd worden.”

Sponsoring

Savelkouls liefde voor de omgeving vertaalt zich onder meer in heel veel en heel bijzondere sponsor acties. Bijvoorbeeld die voor de carnavalsclub ‘oude wieven’, waarbij honderden fl essen alco holische drank met etiketten van de vereniging werden verkocht. Iedereen die iets met de vereniging van doen had, had zo’n fl es op tafel staan. En de opbrengst kwam deels ten goede aan de ‘oude wieven’. Savelkoul koestert dergelijke lokale contacten. Het voelt goed en het levert hem een vaste klantenkring en omzetgroei op. Dat moet ook wel, want met nog vier andere supermarkten in het dorp is de concurrentie stevig.

Onderscheidend ondernemerschap

Met het SSK keurmerk laat Savelkoul zijn onderscheidend ondernemerschap zien. “En het toont aan dat we voldoen aan alle eisen die je van een moderne supermarkt mag verwachten, zoals dubbele dakisolatie, koel afdekkingen en ledverlichting.” Ook op Facebook is de Limburgse ondernemer actief. Onlangs leverde een Facebook-actie hem een bereik op van ver buiten de regio. Savelkoul: “Zulke acties horen bij modern ondernemerschap. En het maakt de band met onze klanten nóg hechter.”

Word ook SSK’er

Bent u als supermarktondernemer ook zo lokaal en maatschappelijk betrokken? Meld u dan aan voor het Super Supermarkt Keurmerk. Kijk voor meer informatie op www.supersupermarkt.nl.

Terug