Dag van het Vakcentrum &

Branche-Event Foodspecialiteiten

maandag 16 april 2018

 

Aanmeldpagina voor Vakcentrumleden

Aanmeldpagina voor relaties van het Vakcentrum


Programma

12.45 - 14.45 uur Congres (leden)

Het congres begint met de algemene ledenvergadering van het Vakcentrum tijdens een werklunch. Aansluitend zijn de break-out sessies. Sessies die inspiratie bieden met daarnaast voldoende mogelijkheid om uw eigen ideeën in te brengen en met collega-ondernemers te sparren.


15.30 - 17.00 uur Congres (algemeen)

Keynote speaker tijdens de congresmiddag is Wijnand Jongen, schrijver, spreker en futurist op het snijvlak van retail en e-commerce. Inspirerende ondernemers gaan vervolgens met hem in discussie. Het Vakcentrum biedt iedere bezoeker van het middagprogramma een exemplaar van de bestseller  ‘het einde van online winkelen’ aan.

Krachtenbundeling door samenwerking.
Hoe geeft het Vakcentrum zelf inhoud aan het thema krachtenbundeling? Dagvoorzitter Jort Kelder vraagt het aan Vakcentrumvoorzitter Harrie ten Have.

Het einde van online winkelen: de toekomst van retail in een wereld die altijd verbonden is.
Er is geen sprake meer van offline of online! De wereld en dus de consument is altijd verbonden. Er is sprake van een ‘onlificering’ van de samenleving. Hoe moeten we hier als retail een antwoord op geven?
Wijnand Jongen, schrijver, spreker en futurist op het snijvlak van retail en e-commerce is de keynote speaker.

Aan tafel: Ondernemers met een ­toekomstblik!
Hoe geven we vorm aan die onlife retail? Wijnand Jongen gaat aan tafel met: Gerard van den Tweel, Erwin Binneveld en Anke Pollmann.


17.00 uur Netwerkborrel

Netwerken onder het genot van een kaasbuffet voor alle gasten van de middag en de avond.


19.00 uur Branche-Event Foodspecialiteiten (op uitnodiging)

Aansluitend op de Dag van het Vakcentrum vindt het Branche-Event Foodspecialiteiten plaats met onder andere de bekendmaking van ‘de Beste Foodspecialiteitenwinkel’, ‘de Beste Specialist Landleven’ en ‘de Beste Buitenlandse kaasspecialist’.


Aanmelden