Dag van het Vakcentrum

Dag VC 2021 slider Kurhaus.jpg20 september 2021

De Dag van het Vakcentrum vindt dit jaar plaats op maandag 20 september. De dag staat in het kader van de MEERwaarde campagne en is de start van de ZO2Z competitie. Maar natuurlijk ook volop aandacht voor de trends en ontwikkelingen in de retail.

Let op gewijzigde locatie: Kurhaus, Den Haag.

Gino 108.jpgGastspreker: Gino van Ossel

Professor Gino Van Ossel (Vlerick Business School) is één van Europa's top experts en keynote sprekers over retail management, winkelgedrag en omnichannel.

Hij legt zich vooral toe op retail strategie. Met 25 jaar ervaring heeft hij een onovertroffen inzicht ontwikkeld in het gehele koopproces. Eerst ging zijn aandacht uit naar het belang van de winkelvloer in het nemen van koopbeslissingen. Vandaag bestudeert hij vooral hoe het internet ons koopgedrag beïnvloedt.

Jacco Vonhof

De voorzitter van Koninklijke MKB-Nederland, Jacco Vonhof, geeft een overzicht van de belangrijke ontwikkelingen en beleidsonderwerpen voor de zelfstandig ondernemers. 

1. Profielfoto - 11 - Thierry Aartsen.jpg

In gesprek

In gesprek over de actualiteit in de retail.
Carrie ten Napel gaat aan de ronde tafel in gesprek met Gino van Ossel, Jacco Vonhof, Thierrry Aartsen (Tweedekamerlid VVD) en andere gasten over de ontwikkelingen in de retail.

Start competitie ZO2Z-Award

Wie is de beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland? Deze competitie gaat dat uitwijzen. 
En wat zijn de ervaringen van de vorige winnaars?

Carrie 004.JPG

Dagvoorzitter: Carrie ten Napel

De Dag van het Vakcentrum wordt geleid door Carrie ten Napel, journalist en televisiepresentator van o.a. Op1.

Locatie:

Om binnen de geldende coronaregels toch zo veel mogelijk ruimte te bieden om elkaar te ontmoeten en bij te praten is de locatie gewjzigd in Hotel het Kurhaus, Gevers Deynootplein 30,
Den Haag