Yvon Goossens, PROEF! Culinair: "De sfeer is van kil meteen ­veranderd naar warm"

Delicatessenzaak PROEF! Culinair uit Boxtel heeft ledverlichting van Saled laten plaatsen in de winkel. De oude verlichting gaf geen mooi licht meer en verbruikte veel energie. Als lid van het Vakcentrum profiteert PROEF! Culinair van 25% korting op alle benodigde led-oplossingen.

PC20

Het pand van PROEF! Culinair was overbelicht, waardoor de producten niet goed uitkwamen en de algehele sfeer niet naar wens was. Om hier verandering in te brengen, is gekozen voor ledverlichting. De oude TL verlichting is vervangen door duurzame en energie zuinige led tubes.
Hiervoor zijn de bestaande armaturen hergebruikt en omgebouwd naar led verlichting. Op deze manier is onnodige vervanging en dus kapitaalvernietiging voorkomen.

Snel terugverdiend

Dankzij de nieuwe verlichting zal PROEF! Culinair jaarlijks flink besparen op hun energiekosten en ook de uitstoot van CO2 en zwavel wordt flink gereduceerd. De energiebesparing is maar liefst 69%. De terugverdientijd komt daarmee op minder dan 2,5 jaar!

Producten in het juiste licht getoond

Yvon Goossens, eigenaresse van PROEF! Culinair, is zeer tevreden over de nieuwe verlichting: “Saled heeft het professioneel aangepakt. De monteurs namen de tijd om de juiste ­hoeveelheid licht in te stellen in de winkel.”

De voordelen zijn dan ook enorm voor Yvon en haar winkel. De verlichting is goedkoper in gebruik, heeft een langere levensduur en de producten worden in het juiste licht getoond.

Ledverlichting prikkelt klanten

De verlichting in een winkel is één van de belangrijkste factoren om de producten aan de klant te presenteren. Het juiste licht prikkelt de aandacht van de klanten en bepaalt de sfeer in een ruimte. De verlichting moet ervoor zorgen dat de producten op de juiste manier aan de klant gepresenteerd worden. Accentverlichting biedt de mogelijkheid om op bepaalde producten in een winkel de nadruk te leggen. Hierdoor komen de producten beter tot hun recht en vallen ze éxtra op bij de klant.