Bedrijfseconomisch advies

calculator-1-1239674 - kopie

In uw dagelijkse werkzaamheden staan cijfers in de vorm van bijvoorbeeld omzetten, kosten en prognoses centraal. Maar cijfers zijn minstens zo belangrijk bij de bepaling van wat uw bedrijf waard is wanneer u het zou verkopen aan een opvolger of aan de franchiseorganisatie. Cijfers, ze moeten altijd kloppen. Anders wordt ondernemen riskant.

Onze bedrijfseconomen kennen de markt en kunnen beoordelen of uw cijfers kloppen. Uiteraard kijken zij naar veel meer zaken dan alleen cijfers. Onze adviseurs helpen u ook met cruciale beslissingen. Het blijven úw keuzes, maar wel gebaseerd op de juiste informatie en ondersteund door een goed advies. Door de unieke krachtenbundeling met de juridische adviseurs kunnen onze bedrijfseconomen uw belang optimaal behartigen.

Tarieven

Eerstelijns telefonische hulp is voor Vakcentrum-leden kosteloos. Uitgebreider dienstverlening wordt verleend tegen scherpe tarieven, zodat het advies ook betaalbaar is.

Contact

Wilt u contact met één van onze specialisten? Bel Vakcentrum Bedrijfsadvies op (0348) 41 97 71 of stuur een e-mail naar advies@vakcentrum.nl.