Bedrijfseconomisch advies

calculator-1-1239674 - kopie

In uw dagelijkse werkzaamheden staan cijfers in de vorm van bijvoorbeeld omzetten, kosten en prognoses centraal. Maar cijfers zijn minstens zo belangrijk bij de bepaling van wat uw bedrijf waard is wanneer u het zou verkopen aan een opvolger of aan de franchiseorganisatie. Cijfers, ze moeten altijd kloppen. Anders wordt ondernemen riskant.

Onze bedrijfseconomen kennen de markt en kunnen beoordelen of uw cijfers kloppen. Uiteraard kijken zij naar veel meer zaken dan alleen cijfers. Onze adviseurs helpen u ook met cruciale beslissingen. Het blijven úw keuzes, maar wel gebaseerd op de juiste informatie en ondersteund door een goed advies. Door de unieke krachtenbundeling met de juridische adviseurs kunnen onze bedrijfseconomen uw belang optimaal behartigen.

Fiscaal advies

Natuurlijk wilt u niet te veel betalen. Belastingen, vrijstellingen, accijnzen, regelingen, subsidies en aftrekposten: het is aan u om hier fiscaal gezien zo voordelig mogelijk mee om te gaan. Maar het Vakcentrum helpt u wel op weg. Met de digitale nieuwsbrief FiscaFlits, speciaal voor onze leden. En komt u ergens niet uit? Dan kunt u ook voor fiscaal advies terecht bij Vakcentrum Bedrijfsadvies. Wel zo makkelijk.

Weet u niet of u aan de voorwaarden van een fiscale regeling voldoet? Wilt u onze visie op een fiscale kwestie? Of heeft u een andere fiscale vraag? Neem dan telefonisch contact op met Vakcentrum Bedrijfsadvies via (0348) 41 97 71. Of e-mail naar advies@vakcentrum.nl.

Tarieven

Eerstelijns telefonische hulp is voor Vakcentrum-leden kosteloos. Uitgebreider dienstverlening wordt verleend tegen scherpe tarieven, zodat het advies ook betaalbaar is.

Contact

Wilt u contact met één van onze specialisten? Bel Vakcentrum Bedrijfsadvies op (0348) 41 97 71 of stuur een e-mail naar advies@vakcentrum.nl.