SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Spielwarenmesse, 1 t/m 5 februari 2023

Gratis toegang Logo_SWM_2023_GeoDate_EN_ONLINE_sRGB.jpg

Van 1 tot en met 5 februari 2023 is Neurenberg weer dé ontmoetingsplaats voor de speelgoedwereld. Netwerken, nieuwe producten bekijken, bestaande contacten aanhalen en nieuwe mensen ontmoeten en conferenties bijwonen.

Met Spielwarenmesse eG hebben we de afspraak gemaakt dat abonnees van Speelgoed en Hobby en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis toegangskaarten kunnen aanvragen. Een toegangskaart kost normaal gesproken 38 euro per persoon, dat is dus snel verdiend! Per adres kunnen maximaal 4 toegangskaarten worden aangevraagd. Een toegangskaart is geldig voor meerdere dagen. Enige voorwaarde is dat het abonnementsgeld over 2022 moet zijn voldaan.

Na het invullen van onderstaand formulieSpielwarenmesse2020_as20980.jpgr ontvangt u van ons een e-mail met daarin codes voor het aanvragen van de toegangskaart(en) (let ook op uw spambox). Een toegangskaart is geldig voor meerdere dagen. Na ontvangst van de toegangscodes per e-mail, kunt u via het digitale loket van de Spielwarenmesse de toegangscodes inwisselen voor gratis toegangskaarten. Dit digitale loket van de Spielwarenmesse is geopend vanaf half november. Spielwarenmesse2020_lp0143.jpg

Nog geen abonnement op Speelgoed en Hobby? Klik hier.
Klik hier voor het privacybeleid van Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel.