SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Adverteren

Speelgoed en Hobby is een effectief middel om uw doelgroep te bereiken.

Doelgroep
Het vakblad 'Speelgoed en Hobby', het digitale 'Speelgoed en Hobby | nieuws', deze website en onze social media activiteiten bereiken nagenoeg alle directies, inkopers, medewerkers van detailhandelsbedrijven, groothandelsbedrijven, agenten en opleidings- en beleidsorganisaties in de speelgoedbranche.

Bovendien ontvangen alle filialen van Intertoys het vakblad 'Speelgoed en Hobby' en kunnen alle detaillisten, die zelf een abonnement hebben, een gratis abonnement op het vakblad 'Speelgoed en Hobby' én het digitale 'Speelgoed en Hobby | nieuws' beschikbaar stellen aan een (verkoop)medewerker. Bovendien mogen abonnees meederde e-mailadressen opgeven voor het ontvangen van het 'Speelgoed en Hobby | nieuws'.

Mogelijkheden, tarieven en aanleverspecificaties
U kunt adverteren in het vakblad Speelgoed en Hobby, in de digitale nieuwsbrief 'Speelgoed en Hobby | nieuws' en op deze website. Hieronder een document met daarin alle sluit- en verschijndata, de diverse formaten en tarieven en aanleverspecificaties.

Belangrijke informatie voor adverteerders, zoals mogelijkheden en tarieven

Advies
Onderaan deze pagina staan de contactgegevens van JN/Media Sales. De medewerkers van JN/Media Sales informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen u tevens adviseren welke optie voor u het meest interessant is. 

Nederlands Uitgevers Verbond
De HOI mediakaart Speelgoed en Hobby voldoet aan de voorschriften zoals vastgesteld in Bindende Besluiten van de Media voor Vak & Wetenschap (voorheen: Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap). Daardoor biedt het adverteerders garantie betreffende de objectiviteit van de op de mediakaart opgenomen informatie.

HOI Instituut voor Media Auditing
De oplagecijfers van Speelgoed en Hobby zijn door een accountant gecontroleerd en voorzien van het HOI-keurmerk. Voor de meest actuele oplagegegevens verwijzen wij u naar de website van HOI Instituut voor Media Auditing.

English 
Click here for more information.

Deutsch
Klicken Sie hier für alle Möglichkeiten.