SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Spielwarenmesse2019_ch1971

Beurskalender

Bekijk het overzicht van vakbeurzen in de branche
Speelgoed en Hobby uitgave 5 2019 Top1Toys Hillegom

Speelgoed en Hobby

Neem nu een abonnement

Speelgoed en Hobby

Speelgoed en Hobby is het vakblad voor de speelgoedbranche, en besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen. Daarnaast informeert zij ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Speelgoed en Hobby werkt crossmediaal, dat wil zeggen dat abonnees zowel gedrukte uitgaven als digitale nieuwsbrieven ontvangen. 

De speelgoedbranche is de (detail)handel in speelgoed en feestartikelen. Speelgoed en Hobby is onderdeel van Vakcentrum, voor zelfstandig retailondernemers, zie www.vakcentrum.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de branche? Neem dan nú een abonnement.

Abonnement

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de branche? Neem dan nu een abonnement of proefabonnement op vakblad Speelgoed en Hobby. Een abonnement bestaat uit gedrukte uitgaven en digitale nieuwsbrieven, zodat u als ondernemer altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Regelmatig hebben we acties voor abonnees, waaronder gratis beurskaarten voor vakbeurzen in de branche. Vaak verdient u met deze acties uw abonnementsgeld al direct terug! Kijk voor een overzicht van beurzen in de branche op onze digitale beurskalender.

VerschijndataSH_04_2022_Voorpagina.jpg

- 23 januari 2024
- 4 april 2024
- 13 juni 2024
- 10 oktober 2024
- 19 december 2024

Naast vijf gedrukte uitgaven, ontvangen abonnees minstens tien keer per jaar digitaal 'Speelgoed en Hobby | nieuws'